Jackie O 'Mykonos Town

Mykonos Gay Barer

Sol, hav och fler gayfester än du kan skaka en pinne åt.

Mykonos är där gayklubbar, perfekt väder och hisnande landskap möts. Ön populariserades av Jackie Onassis och hennes frekventa besök på 70-talet, och har sedan dess utvecklat ett avgjort chic rykte som lockar tusentals homosexuella resenärer varje sommar. Medan Mykonos mest populära evenemang tenderar att inträffa under sommarens högsäsong, finns det också ett antal permanenta gaybarer och klubbar som erbjuder underhållning hela natten året runt. Dessa platser finns mestadels i Mykonos stad, som är bekvämt hem till flera gayhotell och pensionat.

Det finns ett antal mycket homosexuella dansbarer i området Old Port. Saker blir vanligtvis upptagen efter midnatt. Under högsäsongerna är barerna öppna till soluppgången.

Att titta på solnedgången från terrassen på Elysium Gay Hotel är en upplevelse du inte får missa på Mykonos och den perfekta stämningssättaren för din utekväll på ön. Efter att ha solat sig i det fantastiska solnedgångsskenet, överväg att bege dig till Jackie'O Town Bar; utan tvekan Mykonos mest populära gaylokal. Baren lockar homosexuella resenärer från hela ön och lovar konsekvent spännande kvällsunderhållning.

Obs! Många barer i Mykonos är öppna endast under sommarmånaderna eller med varierande öppettider.

Mykonos Gay Barer

JackieO' Town Bar
I dag: Nattlig dragshow (under säsong) - Varje söndag
I morgon: Nattlig dragshow (under säsong) - Varje måndag
Platsikon

Paraportiani Waterfront, mykonos, Grekland

Visa på kartan
3.4
Publikens betyg

Baserat på 26 avgivna

Mykonos kanske mest kända gaybar. Du kommer att upptäcka att de flesta av HBT-grupperna tar sig till Jackie O's Mykonos på kvällen, så om du letar efter någonstans att avsluta din kväll så är det här platsen att vara. Jackie O' har en stor terrass med utsikt över havet.

Beläget vid vattnet Paraportiani, nära gaycruisen. Bra ställe att kolla in publiken, ta några drinkar och / eller dansa fram till soluppgången. Trendig publik, vänlig personal och alltid en fantastisk atmosfär. Regelbundna drag visar också.

Jackie O' driver också den populära Jackie O' Beach Club ligger vid Super Paradise Bay.

Funktioner:
bar
Dans
Musik

Min:20: 00 - 05: 00

Tis:20: 00 - 05: 00

Ons:20: 00 - 05: 00

Tors:19: 00 - 05: 00

Fre:20: 00 - 05: 00

Lör:20: 00 - 06: 00

sol:20: 00 - 05: 00

Senast uppdaterad den: 6-februari-2024

Cosma Mykonos
Platsikon

846 00, Mykonos, Södra Egeiska havet, Grekland, mykonos, Grekland

Visa på kartan

Cosma Mykonos, en förtrollande gaybar i hjärtat av Mykonos, erbjuder en oförglömlig upplevelse med sina fenomenala dragshower och livfulla atmosfär. Känd för sina förtjusande aperitifer mot bakgrund av fantastiska solnedgångar och levande saxofonmusik, är den här baren ett måste-besök.

När natten faller stiger energin med fängslande framträdanden från drag queens och gogo boys. Med sin vänliga, professionella personal och utmärkta kvalitetserbjudanden till typiska öpriser är Cosma Mykonos den ultimata kvällsdestinationen på ön.

Min:18: 00 - 05: 00

Tis:18: 00 - 05: 00

Ons:18: 00 - 05: 00

Tors:18: 00 - 05: 00

Fre:18: 00 - 05: 00

Lör:18: 00 - 05: 00

sol:18: 00 - 05: 00

Senast uppdaterad den: 30-jan-2024

  Katerina's Bar & Restaurant (Temporarily Closed)
  Platsikon

  Agion Anargyron 8, Lilla Venedig, mykonos, Grekland

  Visa på kartan
  4
  Publikens betyg

  Baserat på 3 avgivna

  Fantastisk cocktailbar och restaurang i hjärtat av Little Venice. Ytterdörren leder in till barområdet, vid den yttersta änden är en härlig liten terrass med spektakulär havsutsikt

  Katerina's serverar nylagad grekisk/medelhavsmat med tonvikt på skaldjur. Inte billigt (vanligt med alla restauranger som vetter mot havet i Little Venice), men inställningen, utsikten och servicen är utmärkt.

  Funktioner:
  bar
  Restaurang

  Vardag: 21:00 - 03:00

  Helg: 21:00 - 03:00

  Senast uppdaterad den: 30-jan-2024

  LOLA Mykonos (Temporarily Closed)
  Platsikon

  Mykonos stad, mykonos, Grekland

  Visa på kartan
  3.9
  Publikens betyg

  Baserat på 21 avgivna

  Livlig bar & café i Mykonos, värd Gilles och Dimitr. LOLA lockar en blandad / HBT-publik med sin fantastiska musik, vänliga service och en omfattande cocktailmeny.

  Funktioner:
  bar
  Cabaret Show
  Musik

  Senast uppdaterad den: 30-jan-2024

  Har vi fått något fel?

  Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.