Gay Sao Paulo

Gay Sao Paulo

Brasiliens finansiella huvudstad är hem för över 12 miljoner människor och det har en betydande gay-scen

Vad händer imorgon

Sao Paulo

Om Oss Sao Paulo

São Paulo, Brasiliens finansiella kraftpaket, lyser också starkt som en främsta destination för HBTQ+-resenärer på grund av dess dynamiska nattliv och monumentala gay Pride-firanden. São Paulo är känt för sina enorma ekonomiska bidrag och övergår sömlöst från affärer på dagen till livliga fester på natten, där världens största gay Pride-evenemang arrangeras. Denna årliga parad, som firas längs den livliga Avenida Paulista, har konsekvent slagit rekord för deltagande och lockar miljoner från hela världen varje år.

Även om São Paulo kanske inte har Rios omedelbara turistiska lockelse, är dess expansiva gay-scen ett stort drag. Stadens nattliv är späckat med en rad HBTQ+-barer och -klubbar, särskilt i trendiga stadsdelar som Pinheiros och Bela Vista, som erbjuder allt från livliga dansgolv på platser som Bubu Lounge och Club Yacht till den världsberömda gayklubben The Week. Varje plats erbjuder unika atmosfärer som tillgodoser olika preferenser inom samhället.

Dessutom sträcker sig São Paulos HBTQ+-evenemang bortom Pride, med många kulturella och sociala aktiviteter under hela året som lyfter fram stadens inkluderande anda. Oavsett om du är intresserad av att utforska chica kaféer längs de kulturella hotspots eller delta i storslagna fester som varar till gryningen, lovar São Paulo en oförglömlig upplevelse.

Nyheter och funktioner

Sao Paulo INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Sao Paulo från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Sao Paulo för din resaFå din guide