Milano, Italien

Gay Milano

Milano är ett globalt nav för mode och design och är hem för exklusiva butiker, restauranger, butiker och en omfattande gay-scen

Vad händer idag

Milano

Om Oss Milano

Milanos HBTQ+-scen frodas i och runt det livliga distriktet Porta Venezia, passande smeknamnet "Gay Village". Detta område ligger strax söder om Corso Buenos Aires och är det pulserande hjärtat av Milanos HBTQ+ nattliv, och erbjuder en eklektisk blandning av ikoniska platser som L'Hotel, Le Banque och The Ritual Club. Dessa platser är perfekta för dem som vill uppleva stadens fantastiska nattliv, och erbjuder allt från energiska dansgolv till chica, avslappnade lounger.

Området förvandlas verkligen under Pride-månaden, när gatorna sprudlar till liv med utomhusfester och färgglada gatufestivaler som hyllar mångfald och gemenskap. Denna festliga atmosfär sträcker sig bortom bara Gay Village, med HBTQ+-vänliga evenemang och queerkulturella händelser som äger rum i hela Milano. Oavsett om du vill festa hela natten, njuta av en lugn drink med vänner eller fördjupa dig i kulturella aktiviteter, erbjuder Milanos välkomnande anda och livliga queergemenskap oändliga möjligheter till njutning och engagemang.

Gay Milan - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Milano Händelser

  • Milan Pride

    Milano Pride 2024

    Visa detaljer

    Lör 29 juni

Milano INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Milano från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Milano för din resaFå din guide