Gay St Petersburg

Gay St Petersburg

En stor stad i Florida som är mycket välkomnande för homosexuella resenärer. Vi syftar inte på St. Petersburg i Ryssland! Det finns en i USA också.

Vad händer imorgon

St Petersburg

Om oss St Petersburg

S: t Petersburg är ett växande nav för kultur och konst i Florida och har nio konstgallerier i världsklass, otaliga prestationsutrymmen och det nyligen utvecklade Warehouse Arts District. Med sol året runt och en långsam livstakt är St Petersburg det perfekta resmålet för att koppla av och ladda. Staden får en perfekt 100 poäng på Human Rights Campaign Municipality Equality Index, som rankar platser, jämställdhet, skydd och livskvalitet för sina HBT-personer.

Sankt Petersburg är kärleksfullt känt som Gay St Petes, och staden blir alltmer en gay huvudstad i Florida. Sankt Petersburg består av en rad olika och inkluderande stadsdelar, och även om det inte finns något specifikt gaydistrikt, hittar resenärer ett sortiment av homofokuserade platser i hela staden. St Petersburg är ständigt rankad som en av de bästa platserna i USA för att vara gay, och Sankt Petersburg är garanterat ett spännande resmål för alla homosexuella resenärer.

St Petersburg Händelser

  • img

    Pride Run St. Pete 2024

    Visa detaljer

    Lör 12 okt

St Petersburg INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i St Petersburg från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in St Petersburg för din resaFå din guide