Gay Los Angeles

Gay Los Angeles

Los Angeles är en av de mest spännande städerna i Amerika och är hem för Hollywoodstjärnor, ansiktslyftningar och legendariskt gay nattliv

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Los Angeles

Om Oss Los Angeles

Los Angeles är en av de bästa destinationerna på jorden för homosexuella resenärer. Befolkningen i West Hollywood är ungefär 40% HBT+, vilket gör det till ett av de mest homosexuella stadsdelarna på jorden - utan tvekan det gayaste i någon storstad. Hollywood var alltid en magnet för bohemer och frisinnade människor - långt innan gay var lagligt. Det gjorde Los Angeles till en tilltalande destination för HBT+ -amerikaner.

Det finns många utmärkta gaybarer och klubbar i Los Angeles. Nattlivet är ganska vilt! LA är inte bara ett fantastiskt plasthem för stjärnor och blivande skådespelare; det är också ett viktigt kulturellt resmål. LA är en storstad och den är ganska utspridd, så det är bäst att utforska specifika områden, som WeHo och Little Venice.

Gay Los Angeles - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Los Angeles Händelser

 • WeHo Pride Los Angeles

  WeHo Pride 2024: lineup, parade & tickets

  Visa detaljer

  Ons 22 maj

 • KLO 24

  CLAW 24

  Visa detaljer

  lör den 30 nov

Los Angeles INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Los Angeles från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Los Angeles för din resaFå din guide