Gay Christchurch

Gay Christchurch

Christchurch, en vacker stad i en fantastisk naturlig miljö som erbjuder oändliga möjligheter att utforska och ha kul.

Christchurch

Om Oss Christchurch

Christchurch, känd för sitt engelska arv, är inte bara porten till Nya Zeelands sydön utan också en stad med en växande HBTQ+-gemenskap. Staden erbjuder en blygsam men ändå välkomnande gay-scen, främst centrerad kring lokala barer och årliga evenemang som samlar både lokalbefolkningen och besökare.

En av höjdpunkterna i HBTQ+-kalendern i Christchurch är den årliga Pride Week, som innehåller en mängd olika evenemang, allt från fester och filmkvällar till diskussioner och kulturella shower, som hyllar mångfald och främjar gemenskapsanda. Även om den är mindre jämfört med Aucklands stolthet, är Christchurchs version djupt omhuldad för sin intima och vänliga atmosfär.

Stadens återhämtning från jordbävningarna 2010 och 2011 har sett ett återupplivande av konst och nattliv, där HBTQ+-gemenskapen spelar en betydande roll i den kulturella återfödelsen. Området runt St Asaph Street, känt för sin pulserande kulinariska scen och nattliv, har blivit en hotspot för inkluderande och gayvänliga platser.

Gay Christchurch - Travel Gay guide

Populära hotell i Christchurch

Christchurch INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Christchurch från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Christchurch för din resaFå din guide