Annonsera med Travel Gay

Annonsera med oss

Travel Gay är världens mest populära och besökta HBTQ+ resewebbplats. Vi är experter på vad vi gör och har varit den väsentliga guiden för gayresor - och nu HBTQ+-resor - sedan 2011. Med miljontals besökare om året, Travel Gay är det bästa sättet att få ditt företag eller varumärke inför en relevant och nischad målgrupp. Vi erbjuder flera sätt att nå den ideala kunden, från och med effektiv bannerannonsering hela vägen till anpassade kampanjer och sponsringar. Du kan använda vår automatiska bannerannonseringsplattform för att få tillgång till vår publik utifrån demografi och geolokalisering, eller så kan du prata med ett av våra expertteam som kan hjälpa till att marknadsföra din bar, klubb, hotell, bastu, plats eller evenemang i din stad. Vi rankas som nummer ett på alla ledande sökmotorer för varje relevant sökord genom år av investeringar och hårt arbete. Utnyttja våra referenser och vår publik för att hjälpa ditt företag att växa. De TravelGay Godkänd Programmet låter dig också visas längst upp på våra listningssidor och visa vårt godkännande på ditt eget marknadsföringsmaterial så att LGBTQ + -konsumenter vet att du tar dem på allvar.

Bli TravelGay Godkänd

Smakämnen TravelGay Godkänt program är perfekt om du vill ha ett nära samarbete med oss ​​och också erbjuda dina kunder försäkran om att de är välkomna på din plats. Vi accepterar endast företag i programmet som kan visa sina LGBTQ + -vänliga referenser genom att registrera sig för vår stadga.

Lägg till ditt företag

Driver du ett HBTQ+-vänligt företag - som ett hotell, en bar, en klubb eller bastu? Tja om du inte är listad på Travel Gay du missar tusentals nya besökare till både din plats och din webbplats varje år. Travel Gay rankas som nummer ett på alla ledande sökmotorer för de flesta nyckelord. Genom att lista på vår webbplats kan du se till att både lokalbefolkningen och turister som besöker din stad vet att din plats är ett säkert utrymme för dem och belönar dig med deras anpassning.

Lägg till ditt evenemang

Är du värd för ett event? Tja, i så fall, se till att den är listad på Travel Gay för maximal exponering. Vår mycket optimerade webbplats säkerställer att vi meddelar Google om ditt evenemang. Vi kan länka direkt till din biljettbokningsmotor för att säkerställa att våra kunder enkelt kan köpa biljetter till ditt evenemang.

Kontakta oss

Om du vill diskutera något mer anpassat med oss, är vårt specialistteam alltid redo att hjälpa till. Du kan kontakta oss på info@travelgay.com eller ring eller Whatsapp oss vidare +44 203 933 8000 or +1 646 627 7588.

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell