Gay Prag

Gay Prag

Prag - en av Europas vackraste städer, med fantastisk arkitektur, ett majestätiskt slott och pulserande gay nattliv

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Prag

Om Oss Prag

Prag, med sin förtrollande arkitektur och pulserande nattliv, är en magnet för besökare från hela världen. Staden erbjuder en resa genom tiden med sina kullerstensgator och historiska landmärken som den astronomiska klockan och Karlsbron. På natten skiftar scenen till det livliga gaydistriktet Vinohrady, där energin är påtaglig och samhället frodas.

Vinohrady är känt för sin dynamiska HBTQ+-scen, med en rad mötesplatser från mysiga retrobarer till elektriska dansklubbar. Detta distrikt blir särskilt livligt under Prague Pride, där regnbågsflaggor pryder gatorna, och staden bryter ut i färgglada firanden av kärlek och jämlikhet. Evenemanget lyfter inte bara fram det livliga lokalsamhället utan lockar också internationella besökare, vilket bidrar till Prags rykte som en välkomnande stad för queerresenärer året runt.

Genom att kombinera en rik historisk bakgrund med en pulserande underjordisk klubbkultur erbjuder Prag en oförglömlig upplevelse som förenar det gamla med det nya, vilket gör det till en perfekt tillflyktsort för dem som vill utforska en stad som omfattar både sitt förflutna och sin progressiva, inkluderande nutid.

Gay Prag - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

  • img

    Prague Gay Pride 2024

    Visa detaljer

    Man, augusti 5

Prag INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Prag från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Prag för din resaFå din guide