Hilton Prague Old Town

4-Stjärnhotell i V Celnici 2079/7, Prag, Tjeckien

Varför Travel Gay älskar det här hotellet?

Betygsätta Hilton Prags gamla stad

Centrala Prag.

Hotellbeskrivning

Hilton Prague Old Town är ett nyrenoverat, gayvänligt hotell som namnet antyder mitt i hjärtat av Prag, bara 25 minuters bilresa från flygplatsen.

Hotellet har nya art déco-designelement i hela lobbyn, zinkrestaurang, lounge, bar och rum, med utmärkt service för gäster som gör det till ett av de bästa hotellen i staden.

Gästernas rum och sviter är i art déco-design med alla moderna bekvämligheter, wifi, italienska marmorbadrum och Executive-rummen får exklusiv tillgång till en loungehörna på hotellet.

zink Restaurant erbjudandes kosmopolitiska kök och fina tjeckiska klassiker med en modern twist samt ett urval av General Managers favoritviner. Zinc Lounge and Bar är perfekt för ett mellanmål, kaffe eller cocktail från art déco Martini-vagnen. Den har också ett tjeckiskt degusteringsutbud av viner med lokala rätter för en autentisk tjeckisk upplevelse.

LivingWell Health Club & Spa har ett gym öppet dygnet runt, en inomhuspool med jetstråle, en bastu och ett brett utbud av spabehandlingar.

Besök hotellets officiella webbplats för mer information och för att boka direkt.

Tjänster och faciliteter

bar/lounge

Gym

Gym

Pool

Rum service

Spa

Betjänad parkering

Wi-fi

Kontrollera priser och boka direkt

Välj dina rum på Hilton Prags gamla stad

Rum och gäster
1 Rum 2 Vuxna
Detta hotell är fullbokat för dessa datum. Vänligen ändra dina datum för att kontrollera tillgänglighet eller sök efter ett alternativt hotell i Prag

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell