Gay Antwerpen

Gay Antwerpen

Belgiens 2:a största stad. Antwerpen är känt för sin vackra historiska stadskärna, den världsberömda diamantindustrin och den livliga gayscenen.

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Antwerpen

Om Oss Antwerpen

Antwerpen, en pärla i Belgiens krona, är inte bara känt för sitt diamantdistrikt och sitt konstnärliga arv utan också för sin livliga HBTQ+-scen. Denna hamnstad kombinerar rik historia med en modern, progressiv anda, vilket gör den till ett attraktivt resmål för HBTQ+-resenärer.

Stadens homosexuella liv är centrerat kring Het Roze Huis - hjärtat av Antwerpens HBTQ+-gemenskap och ligger i Zurenborg-distriktet. Här kan du hitta en mängd olika gaybarer, klubbar och kaféer som passar alla smaker, tillsammans med många kulturella evenemang och sammankomster under hela året. Antwerpen är också värd för ett av de största Pride-evenemangen i Belgien, som livfullt hyllar mångfalden med parader, fester och en rad kulturevenemang.

Antwerpens engagemang för HBTQ+ rättigheter och gemenskap är uppenbart genom dess inkluderande atmosfär och mångsidiga erbjudanden. Oavsett om du vill utforska stadens konstscen, njuta av dess livliga nattliv eller helt enkelt njuta av den lokala kulturen i en avslappnad takt, ger Antwerpen en välkomnande och berikande upplevelse för alla.

Gay Antwerpen - Travel Gay guide

Antwerpen Händelser

  • img

    Antwerp Gay Pride 2024

    Visa detaljer

    Ons, augusti 7

Antwerpen INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Antwerpen från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Antwerpen för din resaFå din guide