Gay Bangkok

Gay Bangkok

Den berömda roliga och vänliga gayscenen gör Bangkok till en av Asiens mest populära gaydestinationer

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Bangkok

Om Oss Bangkok

Bangkok är stort, ljust och oändligt spännande, så det är inte så konstigt att det också ofta anses vara Asiens inofficiella gayhuvudstad. Med en fascinerande och lång historia och enorma årliga besöksantal är Bangkok en smältdegel av kulturer och karaktärer. Från gaybastur i flera våningar till orörda buddhistiska tempel, det finns en värld av upptäckter att njuta av i Thailands huvudstad. 

Homosexuella resenärer har strömmat till Bangkok i många år, för att erkänna premien som läggs på nöje, och den enorma variationen i hotell och pensionat. Även om Thailand är ett till stor del konservativt land, Bangkok är en liberal oas, där medlemmar av HBTQ+-gemenskapen kan förvänta sig att känna sig trygga och omfamnade.

Bangkok är en budgetvänlig stad, och du kan ha mycket roligt utan att spendera en enorm summa. Med det sagt, det är också utspridda med lyxiga fastigheter som lovar att glädja även den mest avancerade resenären. Bangkok sover sällan, så du kommer att vilja avsätta lite tid för nattlig utforskning - staden är hem för några av världens bästa gatumatstånd.

Gay Bangkok - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Bangkok INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Bangkok från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Bangkok för din resaFå din guide

Boka en Travel Gay Godkänt hotell