Bangkok Tour & Car Service

Bangkok Tour & Car Service

Bangkok Tour & Car Service

Platsikon

Yawarat Road, Bangkok, Thailand

I dag: Bangkok sightseeing med privat bil - Varje måndag
I morgon: Ayutthaya City Tour med privat bil - Varje tisdag
Privat gayguide med privat bil i Thailand. Jeffrey erbjuder sightseeingturer till lokala butiker, marknader, buddhistiska tempel och andra lokala attraktioner. I själva verket kan han ta dig vart du vill åka under din semester.

"Thailand - en gång för alla". På den här resplanen reser gäster bortom Bangkok för en omfattande inblick i den thailändska kulturen och människorna. Besök krigsminnesmärken, lounge på stranden, shoppa souvenirer på lokala marknader och lär dig traditionella matlagningsstilar på denna uppslukande resa.

Biltjänster, som tillhandahålls av Bangkok Siam Angel Tour & Travel, inkluderar upphämtning / avlämning från Bangkok flygplats, rutter från Bangkok till alla större destinationer i hela Thailand.

Olika sightseeingturpaket finns tillgängliga som tar dig till populära sevärdheter som Grand Palace, Wat Pho, Wat Arun (Temple of Dawn), kanaltur, antika staden Ayutthaya, Kanchanaburi, River Kwai, Floating Market .. och många många fler.

Besök deras hemsida för priser, villkor eller kontakta Jeffrey på aramsboy19@gmail.com

Närmaste station: MRT: Hua Lamphong

Betygsätta Bangkok Tour & Car Service
3.5
Publikens betyg

Baserat på 13 avgivna

C
Christan

16-april-2019

Temple och Palace dagstur

Min upplevelse med Jeffery häromdagen var fantastisk. Inte bara visade han oss olika platser, utan han gjorde allt för att ge detaljerad information om varje stopp. Vi hade fantastiska matstopp längs vägen som han delade med sig av hur man äter vissa livsmedel på rätt sätt. Men vad jag verkligen gillade med Jeffery var hans vilja att behaga. Jag hade en fotskada och han såg till att jag inte lämnade efter och assisterade när jag behövde hjälp. Hans karaktär är fantastisk och hans personlighet är fantastisk. Han såg till att göra oss bekväma hela tiden. Han var rolig och extremt personlig vilket fick oss att känna att han var mer av en god vän än en reseguide. Jag skulle definitivt komma tillbaka och begära hans tjänster för alla mina turnébehov. Dessutom kommer jag att förmedla min erfarenhet med Jeffery till alla mina vänner och kollegor av den fantastiska service han tillhandahåller.
J
Jeffery

2-maj-2020

Extra valfri semester

Tack så mycket för din komplimang. Jag hoppas att jag nästa gång kan visa er en annan intressant plats så mycket jag kan. Jeffery
G
Giacomo

16-april-2019

Dagstur

Detta är överlägset en av de bästa privata turerna jag någonsin har haft. Jeffery är så välkänd och så älskvärd. Det kändes inte som om han var på jobbet utan snarare visade sina vänner runt, delade med sig av sin kultur när du gick förbi varje plats. Min partner skadades före vår turné. Jeffery såg till att han var säker, aldrig lämnad bakom sig och inte hade bråttom så att han kan njuta av en underbar upplevelse. Jag rekommenderar starkt Jeffery som personlig reseguide. Nästa gång vi är tillbaka ser vi fram emot att kontakta/anställa honom för nya platser att utforska.
a
asdasd

14-februari-2021

tråkigt

Din erfarenhet kan verkligen hjälpa andra homosexuella resenärer.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.