The Standard, Bangkok Mahanakhon

5-Stjärnhotell i 114 Narathiwas Road, Silom, Bangrak, Bangkok, Thailand

Varför Travel Gay älskar det här hotellet?

Betygsätta The Standard, Bangkok Mahanakhon

Landmärkt hotell!

Hotellbeskrivning

Standard, Bangkok Mahanakhon ligger i en av de mest ikoniska byggnaderna i städernas skyline mellan Silom och Sathorns populära gayvänliga områden. Det är nära Gamla stan och Chao Phraya-floden, omgivet av fantastiska restauranger och barer, och det är bara några minuter lång promenad till den lummiga och glada Lumpini Park.

Med rum som sträcker sig från 40 kvm till en vidsträckt takvåning på 144 kvm, en terrasspool, fitnesscenter, mötesrum och ett dynamiskt utbud av mat, dryck och nattliv, passar The Standard, Bangkok Mahanakhon alla resenärer, oavsett tid på dagen eller natten.

Det finns Salongen, hotellets nav för umgänge, cocktails, arbete, slappa, levande musik, föreläsningar och mer, det eklektiska och oväntade terummet; Reta, amerikanska steakhouse-klassiker kl Standardgrillen, en ny hantverksölbar, Double Standard, ett prisbelönt kinesiskt kök av Mott 32, och två anmärkningsvärda skyhöga middagsupplevelser från Ojo en mexikansk-inspirerad restaurang regisserad av en av de bästa kockarna i Mexiko till Sky Beach den högsta takbaren utomhus i Bangkok.

Kolla hotellets officiella webbplats för fullständig information och boka direkt för de bästa priserna.

Sky Beach är tillbaka, större och bättre!

Den legendariska Sky Beach, som ligger högt uppe på The Standard, Bangkok Mahanakhon, återväcker efter regnperioden med en explosion av festlig energi lagom till semestern!

Njut av oöverträffade stadsvyer när Sky Beach förvandlas till en livlig festparadis. Dansa under stjärnorna till livemusik som sätter eld på taket och låt rytmen bära dig in i natten med beats från stadens bästa DJ:s. November är startskottet för en bländande säsong fylld med fester, beats och hisnande vyer i hjärtat av Bangkoks fest.


Tjänster och faciliteter

tillgång till 24-timmars gym

tillgång till Mahanakhon Sky Walk

Bluetooth-högtalare

anpassade dräkter tillgång till takbaren och restaurangerna

Badprodukter från Davines och gratis Wi-Fi

fönster från golv till tak

minibar

naturligt ljus och utsikt över staden

Nespressomaskiner

regnskurar och/eller badkar

Kontrollera priser och boka direkt

Välj dina rum på The Standard, Bangkok Mahanakhon

Rum och gäster
1 Rum 2 Vuxna
Ändra datum

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.