Gay Tokyo

Gay Tokyo

Tokyo, Japans huvudstad och hem till landets största gayscen som är mer tillgänglig än någonsin tidigare.

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Tokyo

Om oss Tokyo

Tokyo, där gammalt och nytt krockar, erbjuder ett landskap av fridfulla tempel och höga moderna strukturer. Det är en stad av kontraster, en där den ikoniska Shibuya Crossing och den lugna Meiji-helgedomen står sida vid sida som bevis på ett rikt arv samtidigt som de omfamnar modernitetens pulserande puls.

I Tokyos futuristiska hjärta ligger Shinjuku Ni-chome, ett livligt distrikt som stoltserar med en livlig HBTQ+-anda. Shinjuku Ni-chome erbjuder en gobeläng av gaybarer, klubbar och olika utrymmen och är också platsen för stadens årliga prideparad. Det välbesökta evenemanget samlar konsekvent ett levande spektrum av röster, som hyllar enhet och mångfald.

Matentusiaster är på jakt i Tokyo, med en kulinarisk scen som sträcker sig från läckra gatusnacks till festmåltider med Michelinstjärnor. Tack vare denna styrka och mångfald av smaker lovar Tokyo att lämna bestående minnen hos dem som besöker, och en samling lyxhotell innebär att du kan utforska medan du njuter av höjdpunkten av komfort.

Gay Tokyo - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

  • img

    Tokyo Rainbow Pride 2025

    Visa detaljer

    lör 19 april

Tokyo INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Tokyo från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Tokyo för din resaFå din guide