Niagara På Sjön

Niagara På Sjön

Niagara on the Lake är en stad i Ontario, Kanada, belägen vid Ontariosjöns strand. Det är känt för sina vingårdar, teaterfestivaler och georgisk arkitektur.

Staden grundades 1792 som den första huvudstaden i Upper Canada, och den spelade en betydande roll i kriget 1812. Idag är Niagara-on-the-Lake ett populärt turistmål, och det är hem till Shaw Festival, en teaterfestival som producerar pjäser av George Bernard Shaw och andra dramatiker.

Niagara På Sjön

White Oaks Resort and Spa
Platsikon

Niagara-on-the-Lake, Ontario, Kanada, Niagara På Sjön

Visa på kartan
Varför detta hotell? Avkopplande bekvämligheter!

White Oaks Resort and Spa är en helt fullservice 5-stjärnig resort med 4 diamanter och konferenscenter som ligger i Niagara-on-the-Lake. Hotellet har en rad lyxiga bekvämligheter, elegant boende och ett stort utbud av aktiviteter på plats som gästerna kan njuta av.

White Oaks Resort Spa har en mängd förstklassiga bekvämligheter, som inkluderar en privat fitnessklubb, frisersalong och sängar med tryckavlastande madrasser och gåsduntäcken.

Det finns många attraktioner i området, inklusive både Butterfly Conservatory och Casino Niagara, som ligger i närheten. De hisnande Niagarafallen ligger också inom köravstånd, vilket gör White Oaks till ett fantastiskt val för resenärer som vill njuta av de unika attraktionerna i Niagara.

Funktioner:
bar och fitnesscenter
Inomhuspool
Restaurang
Spa- och hälsocenter

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.