Gay Gran Canaria

Gay Gran Canaria

Gran Canaria - en av Europas mest gaypopulära strandödestinationer. Utforska Playa del Ingles, Maspalomas berömda sanddyner och stranden.

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Gran Canaria

Om oss Gran Canaria

Det är ingen hemlighet att Gran Canaria är en fantastisk festdestination och en fantastisk allround-plats för homosexuella resenärer. Nattlivet runt Maspalomas är ganska ökänt, speciellt vid Yumbo Center där du hittar de flesta gaybarerna. Yumbo Center är ett mecka för gay nattliv, och du hittar allt från björnbarer till poppalats. Gran Canaria har ett rykte om sig att vara rolig men trasig. Även om verkligheten är lite annorlunda, beror det verkligen på vad du letar efter.

Öns huvudstad, Las Palmas de Gran Canaria, kombinerar historisk charm med modern livlighet, med en fängslande blandning av kulturella platser, shoppingdistrikt och kulinariska läckerheter. Du kan utforska lugnare städer som Puerto Morgan och Bahia Felize, där stränderna är mindre trånga och nattlivet är mindre högoktanigt.

Om du letar efter en vild gayfestsemester, bege dig till Maspalomas. Det är billigare än Mykonos. Du kan ha massor av skamlöst kul, om stämningen skulle ta dig. Ön är värd för den legendariska Maspalomas Pride, en årlig extravaganza som lockar besökare från hela världen för ett veckolångt firande av stolthet och enhet.

Gay Gran Canaria - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Gran Canaria Händelser

 • img

  Maspalomas Gay Pride 2024

  Visa detaljer

  tors den 2 maj

 • img

  Maspalomas Fetish Pride 2024

  Visa detaljer

  Lör 5 okt

Gran Canaria INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer på Gran Canaria från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Gran Canaria för din resaFå din guide