Gay Saint Martin

Gay Saint Martin

Saint Martin är en liten paradisö belägen i nordöstra Karibien som blandar europeisk sofistikering med en avslappnad tropisk atmosfär

Saint Martin är en paradisö i nordöstra Karibien som lyckas blanda europeisk sofistikering med en avslappnad tropisk atmosfär. Ön är uppdelad mellan Frankrike i norr och Nederländerna i söder.

Den franska sidan, Saint-Martin, har huvudstaden Marigot med bra taxfree-shopping, medan den holländska sidan, Sint Maarten, är känd för sitt festliga nattliv och kasinon i huvudstaden Philipsburg.

Saint Martin är känd för sitt utbud av fantastiska stränder från den populära, energiska Friar's Bay till den berömda kläder-tillval Orient Beach. Det finns också utmärkt segling, dykning, fiske och vandring över den 37 kvadratkilometer stora ön inramad av glödande turkosa vatten.

Med en eklektisk blandning av fransk, karibisk och holländsk kultur, utmärkt mat och en rockig barscen, är Saint Martin en tropisk tillflyktsort perfekt för homosexuella resenärer.

Gay Saint Martin Tours

GaySail Saint Martin
Platsikon

Anse Marcel Beach, Saint Martin, Saint Martin, karibisk

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 64 avgivna

Fly till det tropiska paradiset på en glittrande gay karibisk seglingssemester som börjar och slutar på de glamorösa Saint Martin-öarna med GayNudeSail. Under hela kryssningen kommer du att segla genom det blåaste vattnet och mellan de närliggande öarna Saint Barth's och Anguilla.

Känn de varma passadvindarna kyssa din hud när du seglar med, palmerna vajar i takt med den lätta vinden. Varje ö du upptäcker har sin egen speciella charm, från sofistikerad europeisk tjusning till fridfull avskildhet utanför nätet. Låt det kristallblå vattnet locka dig till paradiset under solig himmel.

Njut av orörda stränder, livliga korallrev och lyxiga bekvämligheter ombord på två eleganta 40-fots katamaraner med en rolig grupp på 20 män. Välj mellan ett fräckt "klädtillval" seglingsäventyr eller låt det hela hänga på en fullständig nakenkryssning - valet är ditt!

Varje yacht har fyra lyxiga dubbelhytter (fyra dubbelhytter, även bokningsbara för singlar att dela eller som en privat dubbelhytt) och två rabatterade enkelhytter med tillgång till däck, plus tjänster från en begåvad gay skeppare och kock. Din kryssning inkluderar läckra frukostar och luncher, läsk, skatter, bränsle och städning. Middagar, tullavgifter och alkoholhaltiga drycker ingår inte.

Gå med i vårt team för den ultimata gaykaribiska semestern full av skönhet, kamratskap och livslånga minnen som väntar på att utvecklas!

2024 Saint Martin kryssningsdatum

11-18 maj: GayNudeSail Exclusive St. Martin (nakenseglingssemester)

11-18 maj: GaySail Exclusive St. Martin (Kläder tillval)

18-25 maj: GayNudeSail Exclusive St. Martin (nakenseglingssemester)

5-12 oktober: GayNudeSail Exclusive St. Martin (nakenseglingssemester)

5-12 oktober: GaySail Exclusive St. Martin (Kläder tillval)

12-19 oktober: GayNudeSail Exclusive St. Martin (nakenseglingssemester)

Vardag: 24 timmar

Helg: 24 timmar

Senast uppdaterad den: 11 Jun 2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.