Gay Hanoi

Gay Hanoi

Utforska Hanoi, den fascinerande och färgglada huvudstaden i Vietnam.

Vad händer idag

Hanoi

Om Oss Hanoi

Medan Vietnams rekord på HBTQ-rättigheter har utrymme för framsteg, är huvudstaden Hanoi värd för en liten men livlig gay-scen perfekt för queerresenärer. Inbäddat i Hanois historiska gamla kvarter kommer upptäcktsresande att upptäcka en rad hippa gaykaféer, barer och klubbar som främst riktar sig till HBTQ-mecenater. Inbäddade bland forntida tempel och marknader, skapar dessa platser energiska nav där Vietnams HBTQ-gemenskap öppet minglar.

Pride-firandet tar på sig bländande kostymer och viftande regnbågsflaggor och tar över Hanois gator varje augusti och sprider budskap om kärlek och tolerans. Och även om handdatorer för samkönade fortfarande är relativt tabubelagda i det konservativa Vietnam, förvandlas många av Hanois nattlivsinrättningar magiskt till fristad för homosexuella när solen går ner.

Från kabaréteaterföreställningar till pulserande dansklubbar, HBTQ-besökare från hela världen ansluter sig till Hanois lokala queergemenskap för att fritt uttrycka sig bland livfulla ljus och baslinjer. 

Gay Hanoi - Travel Gay guide

Hanoi INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Hanoi från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Hanoi för din resaFå din guide