Hanoi Gaybarer och klubbar

Hanoi Gaybarer och klubbar

Hanoi har en liten gay nattlivsscen, men de få gaybarer och dansklubbar som finns förtjänar ditt stöd.

Förhoppningsvis kommer Hanois snabba tillväxt som turistmål och det ökande antalet HBT -resenärer att uppmuntra utvecklingen av fler homosexuella företag och homosexuella som helhet.

Hanoi Gaybarer och klubbar

Turtle Lake Brewing Company
Platsikon

105 P. Quảng Khánh, Quảng An, Tây Hồ, Hanoi, Vietnam

Visa på kartan

Turtle Lake Brewing Company är en ny gaybar, här för att koppla samman samhället genom öl. Detta HBTQ-vänliga mikrobryggeri och restaurang ligger i Hanoi, nära West Lake.


En vacker och rymlig lokal som är ett hot spot för många HBTQ-evenemang. De är hem för The One and Only DRAG Brunch i Hanoi. Tre timmar av oändligt nöje och brunch medan dagen dricker omgiven av All Star Queens. 


De är också värd för Drag Music Bingo Nights. Vinsten från dessa evenemang doneras till lokala organisationer som hjälper samhällen runt om i Vietnam.


De har många andra roliga evenemang också, så se till att kolla in deras Facebook-sida för att se vad som händer medan du bor i Hanoi.


Följande evenemang kommer upp i maj 2023:
Kan 6 - Back to the Future Drag Brunch

Kan 13 - FInisHer - Queer Wrestling Charity Match

🍻 Một, hai, ba, vô! 🍻

Funktioner:
bar
Drag visar
drycker
händelser
microbrewery
Restaurang

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

GC Bar (Golden Cock)
Platsikon

5 Bao Khanh, Hang Trong, distrikt 1, Hanoi, Vietnam

Visa på kartan
3.3
Publikens betyg

Baserat på 85 avgivna

Hanois mest kända gaybar och en av Vietnams äldsta gayställen. GC blir mycket upptagen på fredags- och lördagskvällar, med homosexuella lokalbefolkningen, expats och utlänningar.

Den nyrenoverade baren har ett biljardbord, några pallar och stolar. Beläget nära Hoan Kiem-sjön. Lätt att hitta (Obs: två gator har samma namn).

Från sjön, gå ner på Ngo Bao Khanh Street (bort från sjön) och sväng höger på Khanh Street. GC Bar är cirka 50 meter nere. Det finns ett upplyst skylt ovanför dörrarna.
Funktioner:
bar
Musik

Vardag: 5 - 12

Helg: 5 - 2

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

METRO
Platsikon

olika lokaler, Hanoi, Vietnam

3.9
Publikens betyg

Baserat på 15 avgivna

Underjordiskt dansfest i Hanoi för fans av techno / house-musik, som drivs av ett par homosexuella killar (en europeisk och vietnamesisk).

METRØ äger rum ungefär en gång i månaden (för närvarande på Birdcage). Förvänta dig en bra blandning av rak och gay publik.
Funktioner:
bar
Dans
Musik

Senast uppdaterad den: 14-februari-2022

Savage
I dag: DJ:s till 4:XNUMX - Varje lördag
Platsikon

Nr 1, Alley 9 Dang Thai Mai, Hanoi, Vietnam

Visa på kartan
3.7
Publikens betyg

Baserat på 23 avgivna

Modern cocktailbar i Hanoi, ägd och driven av en fransk homosexuell kille. Savage välkomnar alla – gay och hetero, med (inom en snar framtid) en månatlig gaykväll.

Det finns musik med DJ, ett dansrum (inga bilder, tack) och gratis WiFi - kolla deras Facebook-sida de senaste uppdateringarna.
Funktioner:
bar
Dans
Kostnadsfri Wi-Fi
Musik

Helg: fre & lör 6.30-4

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

1900 Club Hanoi
Platsikon

8B P. Tạ Hiện, Hàng Buồm, Hoàn Kiếm, Hanoi, Vietnam

Visa på kartan
1900 är en gay- och HBT-vänlig bar och nattklubb i Hanoi, Vietnam. Denna livliga, urbana hotspot har happy hour-erbjudanden och hantverkscocktails tillsammans med levande musik. Regelbundna specialevenemang med lokala och internationella DJ:s.
Funktioner:
bar
cocktails
Dans
Musik
nattklubb

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.