Gay Köln

Gay Köln

Den historiska staden vid Rhen. Köln är känt för sin världsberömda katedral, kölschöl och stora gayscener

Vad händer idag

Vad händer imorgon

köln

Om Oss köln

Köln, en historisk stad vid Rhen, är känd för sin pulserande gay-scen, centrerad kring många barer, klubbar och evenemang. Staden är särskilt livlig i området "Bermudatriangeln" nära Rudolfplatz, där du hittar en hög koncentration av gayställen som sträcker sig från livliga barer till intima klubbar. Dessutom är Köln känt för sina årliga evenemang som Cologne Pride och Cologne Carnival, som samlar den lokala och besökande HBTQ+-gemenskapen för att fira mångfald och inkludering.

Kölnerdomen och olika konstgallerier och museer bidrar till stadens kulturella dragningskraft. För dem som är intresserade av nattlivet erbjuder Köln en uppsjö av alternativ från retrostämningen på vissa barer till de energiska dansgolven på moderna klubbar. Phoenix Sauna är särskilt känd för sina stora anläggningar och temaevenemang, vilket ger en välkomnande atmosfär för samhället.

För homosexuella resenärer erbjuder Köln en blandning av historiska intriger och en progressiv, livlig gay-scen, vilket gör det till en idealisk destination för dem som söker både kulturell berikning och ett pulserande nattliv.

Gay Köln - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

 • img

  Cologne Pride CSD 2024

  Visa detaljer

  Lör den 6 juli

 • img

  Sexy Pride World Cologne 2024

  Visa detaljer

  Lör den 6 juli

 • img

  Wish for a Baby Cologne

  Visa detaljer

  Lör 19 okt

köln INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Köln från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in köln för din resaFå din guide