Gay Kuala Lumpur

Gay Kuala Lumpur

Internationaliseringen av Kuala Lumpur har bidragit till den ökande acceptansen av en diskret gayscene.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell

Kuala Lumpur

Om oss Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, som definieras av sina höga skyskrapor och olika befolkning, är huvudstaden i Malaysia. Kuala Lumpur är något av en nattstad, och det finns gott om möjligheter för den som vill festa, om än med lite mer diskretion än på andra destinationer. 

På grund av det utmanande klimatet för mänskliga rättigheter för HBTQ+-individer i Kuala Lumpur, antar många homosexuella anläggningar en mer diskret närvaro jämfört med andra stadscentra. Den ihållande homosexualitetens olaglighet i Malaysia leder också till frekventa byten av plats och avslöjande i sista minuten för olika homosexuella evenemang. Icke desto mindre, mitt i dessa omständigheter, tillgodoser en handfull barer och klubbar tappert HBTQ+-gemenskapen och förblir öppna och välkomnande.

BlueBoy Discoteque är hörnstenen i Kuala Lumpurs gay-scen, en konstant närvaro i samhället under många år. När klockan slår 1 förvandlas klubben till stadens främsta dansdestination för HBTQ+-befolkningen.

Gay Kuala Lumpur - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Kuala Lumpur INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Kuala Lumpur från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Kuala Lumpur för din resaFå din guide

Boka en Travel Gay Godkänt hotell