Marthas vingård

Martha's Vineyard Gay Guide och hotell

Martha's Vineyard är en ö i Massachusetts vid Cape Cod. Det har länge varit ett populärt resmål för välbärgade resenärer. Martha's Vineyard är också populärt bland homosexuella resenärer.

Martha's Vineyard är en av New Englands juveler. Mest känd som en sommarkoloni, det är också hem för några av de rikaste amerikanerna och kändisarna - från Jackie Kennedy till Carly Simon. Det här är något av en miljonärs lekplats så att du potentiellt kan ta dig en rik make.

Hotell i Martha's Vineyard

Marthas vingård I Martha's Vineyard vill du besöka de godisfärgade pepparkakshusen i Oak Bluff. Du måste också ha hummer och musselsoppa, helst på Menemsha Beach för en riktig New England-upplevelse. Åh, och glöm inte att besöka Gay Head Cliffs och Gayhead Lighthouse (ja, lol).   Kontrollera priser och boka nu

Marthas vingård

Martha's Vineyard Gay Guide och hotell

Seaweed's
Platsikon

16 Kennebec Ave, Martha's Vineyard,

Visa på kartan
Seaweed's är en queerägd och driven vinbar och restaurang i Martha's Vineyard, som ligger bara 3 minuters promenad från Oak Bluff's Town Beach.

Denna hållbara restaurang erbjuder noggrant utvalda måltider tillagade på öns råvaror. Det erbjuder också stolt läckra ekologiska viner, öl och cocktails gjorda av diodynamiska producenter.

Menyn ändras ofta beroende på tillgängliga produkter, så se till att kontrollera deras instagram i förväg.
Funktioner:
Färsk
Lokalt producerade produkter
Ekologiskt vin
Skaldjur
vinprovning

Vardag: 15: 00-23: 00

Helg: 15: 00-23: 00

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.