Gay New York City

Gay New York City

New York City är den folkrikaste staden i USA, hem till några av de hetaste gaybarerna och nattklubbarna i världen

Vad händer idag

Vad händer imorgon

New York City

Om oss New York City

New York City har länge varit en magnet för HBT+-personer i Amerika. Om du är HBTQ+ i USA var och är det platsen att vara på. Sedan åtminstone slutet av andra världskriget är New York staden som förkroppsligar kulturell dynamik, som välkomnar internationella besökare och fostrar en rungande subversiv anda. Enbart när det gäller befolkning är New York City enormt, och resenärer kan spendera en evighet på att utforska dess många stadsdelar. 

Levnadskostnaderna har skjutit i höjden i New York, vilket gör det till ett olönsamt alternativ för många ekonomiskt. Gentrifieringsprocessen har dock lett till att brottsligheten i staden har åtgärdats, vilket gör den till en säker och spännande destination att besöka. Stadens omfattning betyder att oavsett om du är ute efter kulturell stimulans eller sena bedrifter, så kommer du definitivt inte att gå därifrån och känna dig besviken.

New York City har en enorm gay-scen, och det är utan tvekan den mest kulturellt betydelsefulla i världen. När allt kommer omkring var det på NYCs Stonewall Inn där ett utbrott av motstånd mot förtryckande poliser accelererade rörelsen för homosexuella rättigheter till en kritisk punkt. Nuförtiden är de flesta gaybarer och klubbar centrerade kring Hell's Kitchen, men du hittar även gayscener i Chelsea, Greenwich Village och Brooklyn.

Gay New York City - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

New York City Händelser

 • img

  The Makeup Show NYC 2024

  Visa detaljer

  Lör den 4 maj

 • img

  The New Queens Pride

  Visa detaljer

  Sön 2 juni

 • img

  Brooklyn Pride 2024

  Visa detaljer

  Lör 8 juni

 • Harlem Pride-logotyp

  Harlem Pride 2024

  Visa detaljer

  Lör 29 juni

 • img

  New York City Pride March 2024

  Visa detaljer

  Sön 30 juni

 • img

  Gay & Sober Pride 2024

  Visa detaljer

  Sön 30 juni

New York City INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i New York City från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in New York City för din resaFå din guide