Gay Köpenhamn

Gay Köpenhamn

Köpenhamn - Danmarks huvudstad, världens första land att erkänna samkönade partnerskap och hem till en blomstrande gay-scen.

Vad händer imorgon

köpenhamn

Om Oss köpenhamn

Köpenhamn, med sin lugna charm och höga levnadsstandard, erbjuder en distinkt upplevelse som skiljer det från de livliga metropolerna London och Berlin. Staden är känd för sina liberala värderingar och pittoreska kanaler och hyllas också för sin robusta cykelkultur, vilket återspeglar dess engagemang för hållbarhet och enkelhet att leva.

Den danska huvudstaden har en välkomnande och livlig HBTQ+-scen, med en uppsjö av barer, kaféer och klubbar som vänder sig till samhället. Denna inkluderande atmosfär återspeglas i stadens frekventa värd för HBTQ+-evenemang, inklusive den berömda Copenhagen Pride, vilket gör den till en ledstjärna för mångfald och acceptans.

Köpenhamns avslappnade livsstil är ofta rankad som en av de lyckligaste städerna i världen och är ett bevis på dess mindre stressiga inställning till urban livsstil. För att verkligen uppskatta vad Köpenhamn har att erbjuda rekommenderas att spendera cirka tre dagar. Detta ger gott om tid att utforska dess historiska platser, njuta av danska kulinariska läckerheter och fördjupa sig i den lokala kulturen och nattlivet.

Gay Copenhagen - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

köpenhamn Händelser

  • img

    Copenhagen Pride 2024

    Visa detaljer

    Lör, augusti 10

köpenhamn INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Köpenhamn från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in köpenhamn för din resaFå din guide