Gay Palm Springs

Gay Palm Springs

Denna kaliforniska stad är omgiven av fantastiska ökenlandskap och hem för en stor homosexuell gemenskap.

Vad händer idag

Vad händer imorgon

PALM SPRINGS

Om Oss PALM SPRINGS

Palm Springs är en av de bästa homedestinationerna i USA. Närheten till LA gjorde det till en favorit semesterort för stjärnorna i Golden Age Hollywood. De tog med sig sina liberala sociala attityder och Palm Springs har förblivit väldigt liberala än idag.

Befolkningen är cirka 48,000 XNUMX. Det uppskattas att drygt hälften av befolkningen är HBT +, vilket gör den till den gayaste staden i Amerika med vissa åtgärder. Palm Springs är full av många utmärkta gaybarer och gayklubbar. Det är också hem för många homosexuella och populära hotell och orter.

Dinah Shore -helgen äger rum i Palm Springs - det är den största lesbiska festivalen på jorden. Naturligtvis är Palm Springs Pride en stor händelse. Det är också ett av årets senaste Pride -evenemang som äger rum i november. Coachella ligger öster om Palm Springs och det är hem för Amerikas största musikfestival. Palm Springs är ganska oslagbar för HBT+ -resenärer.

Gay Palm Springs - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

PALM SPRINGS Händelser

  • img

    Palm Springs Pride 2024

    Visa detaljer

    tors 31 okt

PALM SPRINGS INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Palm Springs från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in PALM SPRINGS för din resaFå din guide