Bög Tel Aviv

Bög Tel Aviv

Tel Aviv - en stad välsignad med solsken året runt och en gay-scen som är inbäddad i stadens kultur.

tel Aviv

Om oss tel Aviv

Tel Aviv, ofta kallad "Mellanösterns Manhattan", sticker ut som den mest gayvänliga staden i regionen. Tel Aviv är känt för sin öppna och livliga HBTQ+-gemenskap och är värd för det största Pride-evenemanget i Mellanöstern, som också är erkänt som ett av de mest spännande Pride-firandet globalt.

Stadens stränder, inklusive den berömda Hilton Beach, är populära platser för både lokalbefolkningen och turister, kända för sin livliga atmosfär och vackra landskap. Tel Avivs nattliv är dynamiskt och mångsidigt och erbjuder allt från trendiga barer och klubbar till sena strandfester som vänder sig till HBTQ+-gemenskapen.

När det gäller restauranger är Tel Aviv en gastronomisk tillflyktsort, med en rad restauranger som erbjuder allt från traditionella israeliska rätter till internationella rätter, alla hyllade för sin kvalitet och innovation.

Skönheten i Tel Avivs invånare noteras ofta, och många tillskriver tjusningen till regionens mångsidiga genetiska tapeter. Stadens gay-scen är särskilt känd för sin sena feststämning, även om det finns flera gaybarer som ger en mer avslappnad atmosfär för att umgås tidigare på kvällen.

Gay Tel Aviv - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

tel Aviv INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Tel Aviv från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in tel Aviv för din resaFå din guide