Gay Taipei

Gay Taipei

Från mystiska varma källor, fantastiska gaybastur och barer, till dansfester i världsklass – Taipeis gay-scen har allt

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Taipei

Om oss Taipei

Mitt bland höga skyskrapor och livliga marknader erbjuder antika tempel och fridfulla parker inblick i en djupt rotad kultur. Navigera i olika stadsdelar, njut av kulinariska skatter och dyk in i en rik gobeläng av seder och språk. Ge dig in i stadens livliga Ximen- och Zhongshan-distrikt, där en mängd olika gayvänliga platser väntar. 

Beläget i hjärtat av Taipei, utmärker sig distrikten Ximen och Zhongshan som stadens inofficiella gayparadis. Här finns ett lockande utbud av mötesplatser som tillgodoser alla aspekter av queergemenskapen. Från chica barer och pulserande klubbar till fridfulla och inbjudande bastur, dessa stadsdelar omfattar ett helt spektrum av smaker och stilar.

Efter att ha tillbringat decennier tyst och tyst som en härd för queerkultur i Asien, anses Taipei nu vara huvudstaden för HBTQ+-livet på kontinenten. Taiwan anses vara det mest gayvänliga landet i Asien, och Taipei är, föga förvånande, ett fantastiskt resmål för gayresor. Trots denna atmosfär av acceptans är offentliga uttryck för tillgivenhet ovanliga bland hela befolkningen. 

Gay Taipei - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Taipei Händelser

  • img

    Taiwan LGBT Pride 2024

    Visa detaljer

    Fre 25 okt

Taipei INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Taipei från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Taipei för din resaFå din guide