Gay Rio de Janeiro

Gay Rio de Janeiro

Rio de Janeiro har en världsberömd gay-scen, perfekta stränder, vackra människor och vilda karnevaler

Vad händer imorgon

Rio de Janeiro

Om Oss Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, en stad känd för sitt hisnande landskap och livliga kultur, har också en av de mest dynamiska gayscenerna i världen. Inbäddat mellan de ikoniska stränderna i Ipanema och Copacabana, erbjuder Rio en pittoresk miljö som kombinerar naturlig skönhet med livligt stadsliv. Den majestätiska statyn Kristus återlösaren har utsikt över staden från berget Corcovado, vilket ger en mystisk aura till denna redan förtrollande stad.

Gayscenen i Rio är aktiv och väl integrerad i stadens struktur, med många barer, klubbar och stränder som är populära bland HBTQ+-gemenskapen. Stadens nattliv erbjuder allt från chica strandbarer till energifyllda dansklubbar där festen pågår till de tidiga morgontimmarna.

Rios karneval, känd som världens största, är en explosion av färg och överflöd som lockar miljontals besökare varje år. Det är särskilt känt för sin lägeratmosfär, med flamboyanta kostymer och extravaganta parader som gör det till en oförglömlig upplevelse. Detta evenemang, tillsammans med den fantastiska miljön och den varma, välkomnande naturen hos dess invånare, gör Rio till ett måste att besöka på alla resplaner.

Skönheten i Rio sträcker sig bortom dess fysiska dragningskraft. Cariocas, eller invånare i Rio, är kända för sin sorglösa anda och slående utseende, vilket bidrar till stadens rykte som en plats för skönhet och passion. Oavsett om du slappar på sandstränderna under dagen eller dansar hela natten på en klubb, kommer besökarna säkert att falla under Rios förtrollning.

Gay Rio de Janeiro - Travel Gay guide

Populära hotell i Rio de Janeiro

Nyheter och funktioner

Rio de Janeiro Händelser

  • img

    29th LGBTI+ Pride Parade Rio 2024

    Visa detaljer

    Fre 13 september

Rio de Janeiro INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Rio de Janeiro från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Rio de Janeiro för din resaFå din guide