Gay Sacramento

Gay Sacramento

Huvudstaden i delstaten Kalifornien. Sacramento har en stor HBT-befolkning och gott om homosexuella nattliv att utforska.

Sacramento

Om Oss Sacramento

Sacramento är Kaliforniens huvudstad och dess frodiga vegetation, arkitektoniska mästerverk och blomstrande kreativa samhälle gör det till ett fantastiskt läge för alla homosexuella resenärer. Sacramento var en bikupa av aktivitet under guldruschen, och exempel på dess fascinerande historia kan ses i stadens charmiga gamla stad. Staden har ett starkt förhållande med sitt homosexuella samhälle och HBT + -befolkningen spelar en viktig roll i Sacramentos kultur och politik.

Sacramentos gayscen är till stor del koncentrerad till stadsdelarna Lavender Heights, en plats där HBT + -gemenskapen har hjälpt till att skapa en blomstrande konst- och galleriscen. Sacramento är hem för ett antal blomstrande gaybarer som sträcker sig från exklusiva cocktaillounger till läderstänger.

Nyheter och funktioner

Sacramento INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Sacramento från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Sacramento för din resaFå din guide