Sekretess och moderering

Vår policy

Travel Gay modererar användarrecensioner innan de kan ses av andra användare. Vi kan ta bort recensioner (eller delar av recensioner), som enligt vår åsikt:

  • är kränkande, hatfulla, utanför ämnet, använder fula eller uttryckliga sexuella språk
  • innehålla rasistiska, sexistiska, homofoba eller andra anklagelser
  • baserat på hörsägen snarare än personlig erfarenhet
  • inte följer våra Uppförandekod för skydd av barn
  • är uppmaningar eller reklam för andra webbplatser eller företag
  • spam
  • hänvisa till aktiviteter som är olagliga eller anklagelser om olagligt uppförande
  • innehåller innehåll som kan kränka andras upphovsrätt eller immateriella rättigheter, lagar eller förordningar
  • imiterar eller felaktigt påstår sig representera en person eller organisation

Vi kan korrigera stavfel och andra fel eller redigera kommentarer som inte är rimligt koncisa. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera någon recension helt eller delvis av någon anledning eller att radera en tidigare publicerad recension.  

Recensioner och bilder

Bilderna måste vara:

  • taget av dig
  • relevant för platsen som granskas
  • icke-kommersiell
  • landskap (t.ex. brevlådeformad)
  • Endast filtypen jpeg, jpg eller png

Bilder får inte:

  • vara oförskämd, pornografisk, olaglig, stötande eller förolämpande
  • redigerad för att snedvrida eller förvränga scenen
  • inkluderar logotyper, annonser eller annat marknadsföringsinnehåll
  • överstiger 5 megabyte filstorlek
  • inkludera en bild av alla under 18 år

Vi kan inte publicera bilder från andra källor, eller någon bild som gör intrång i andras upphovsrätt. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera någon bild som du laddar upp. Genom att ladda upp bilder beviljar du Travel Gay icke-exklusiva rättigheter att redigera, kopiera, använda och visa bilderna.

Rätt att svara

Om du vill svara på en recension, använd antingen svarsfunktionen eller maila oss på info@travelgay.com  

Borttagning

Du kan be om att en recension som du har skrivit eller en bild som du har laddat upp ska tas bort genom att maila oss på info@travelgay.com  

Sekretesspolicy

Detta är sekretesspolicyn för Out4You Ltd ("vi" eller "oss"), som driver webbplatsen www.travelgay.com ("Webbplatsen"). Vi är angelägna om att skydda din information och respektera din integritet. När du ger oss information om dig eller ditt företag litar du på att vi lagrar och använder den informationen på ett ansvarsfullt sätt. Vi kommer att göra vad vi kan för att förtjäna det förtroendet. Denna integritetspolicy, tillsammans med vår Användarvillkor och alla andra dokument som det hänvisas till i den, anger grunden för att personuppgifter som vi samlar in från dig kommer att behandlas av oss via webbplatsen och andra tjänster eller plug-ins som utbyter information med oss.

Genom att använda webbplatsen accepterar du att denna integritetspolicy gäller dig. Läs den noggrant. För ändamålen med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) är vi "datakontrollant" och ansvarar för denna integritetspolicy och hanteringen av dina uppgifter. Här är våra detaljer:

Företagets namn: Out4You Ltd ("Företaget") Företagsnummer: 07648544 Registrerad adress: Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Storbritannien ICO-datakontrollregistrering: ZA376321

DATA VI SAMLAR IN OCH LAGRAR

För att kunna leverera våra tjänster effektivt kan vi lagra och behandla följande data: Kontaktinformation: t.ex. namn, adress, ort, postnummer, telefonnummer, e-postadress. Finansiella data: t.ex. bankkontonummer, sorteringskod, kreditkortsinformation, bankkortsinformation. Demografisk data: t.ex. postnummer, inkomst. Speciell kategoridata: t.ex. sex, sexuell läggning. Användaridentifieringsdata: t.ex. IP-adress, inloggningsinformation, webbläsartyp och version, tidszoninställning, webbläsartilläggstyper, operativsystem och version. Användarbeteendedata: t.ex. URL-klickströmmar, visade produkter/tjänster, sidsvarstider, nedladdningsfel, sidbesökslängder, sidinteraktionsdata, telefonnummer som används för att ringa oss. Detta händer till exempel när du fyller i en förfrågan, skapar ett konto, fyller i online-frågeformulär, deltar i diskussionsforum eller sociala medier, deltar i en tävling, korresponderar med oss, tar emot tjänster eller gör transaktioner med oss. Insamlingen av dessa data sker ibland automatiskt.

SÄRSKILDA KATEGORI-DATA

Som hbt-reseleverantör samlar vi in ​​och ber våra kunder om information om deras sexuella läggning. Dessa uppgifter behandlas med största förtroende och används för att skräddarsy våra tjänster till dig. Du behöver inte vid något tillfälle lämna ut denna information om du inte vill. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje parter till vilka vi kan välja att sälja, överföra eller slå samman delar av vår verksamhet eller våra tillgångar. Alternativt kan vi försöka förvärva andra företag eller gå samman med dem. Om en förändring sker i vår verksamhet kan de nya ägarna använda dina personuppgifter på samma sätt som anges i detta sekretessmeddelande

DATA TREDJE PARTER SAMLAR IN

Vi kan dela dina uppgifter med vissa tredje parter för att leverera våra varor eller tjänster till dig. Vi inkluderar nedan information om relevant data som samlas in eller delas, syftet för vilken sådan information samlas in eller delas och de tredjepartsleverantörer vi använder som samlar in eller delar sådan information.

Adaptex

När du använder vår webbplats och anger din e-postadress på vår webbplats (antingen för att logga in, eller registrera dig för ett nyhetsbrev eller liknande), kan vi komma att dela med lösningsleverantörer och dess koncernbolag information som vi samlar in från dig, t.ex. e-post (i hashad, pseudonym form), IP-adress eller information om din webbläsare eller operativsystem, med något av följande, som fungerar som "gemensamma kontroller" (enligt tillämpligt och definierat i GDPR). 

Denna webbplats är ansluten till Adapex INC i syfte att placera reklam på webbplatsen, och Adapex INC kommer att samla in och använda viss data för reklamsyften. Läs mer om Adapex dataanvändning här..

Facebook

Syfte: den här tjänsten låter oss ansluta till ditt konto på Facebook, via din inloggning eller på annat sätt och låter oss interagera med Facebook och visa nyckelstatistik. Insamlad data: olika uppgifter från ditt Facebook-konto, om du väljer att dela den med oss. tjänsteleverantör: Facebook, Inc. Plats för bearbetning: USA Integritetspolicy

Google Analytics

Syfte: detta är en webbanalystjänst som gör det möjligt för oss att spåra användningen av webbplatsen, utarbeta rapporter om användaraktivitet och dela dem med andra Google-tjänster. Insamlad data: användningsdata, cookies tjänsteleverantör: Google Inc. Plats för bearbetning: USA Integritetspolicy Opt-out

Twitter

Syfte: den här tjänsten låter oss interagera med Twitter och visa nyckelstatistik. Insamlad data: användningsdata, cookies tjänsteleverantör: Twitter, Inc. Plats för bearbetning: USA Integritetspolicy

Betala 360 av Capita

Syfte: denna tjänst behandlar betalningar för oss. Insamlad data: olika, inklusive personlig, ekonomisk, kort- och transaktionsinformation. tjänsteleverantör: Pay360 Limited Plats för bearbetning: UK Integritetspolicy

Rand

Syfte: denna tjänst behandlar betalningar för oss. Insamlad data: olika, inklusive personlig, ekonomisk, kort- och transaktionsinformation. tjänsteleverantör: Stripe Payments Europe Limited Plats för bearbetning: UK Integritetspolicy

Zoho

Syfte: denna tjänst driver vår chattjänst och låter oss spåra användningen av webbplatsen samt använda kunddata för remarketingändamål. Insamlad data: olika, användningsdata, cookies, inklusive personliga uppgifter och e-postadress och sexuell läggning om du delar dessa uppgifter i ett chattmeddelande. tjänsteleverantör: Zoho Corporation Pvt. Ltd. Plats för bearbetning: USA / Europeiska unionen Integritetspolicy

HUR DINA DATA ANVÄNDS

Vi kan använda dina uppgifter för följande ändamål:

  • Marknadsföringsändamål, t.ex. reklam, kommersiell anslutning, interaktion med sociala medier, remarketing och beteendeinriktning, interaktion med enkätplattformar online, PR, tillhandahållande av information, produkter och tjänster som du ber om eller (med ditt samtycke) som vi tror kan intressera dig, tillåta (med ditt samtycke) vissa tredje parter att tillhandahålla information om varor eller tjänster som vi anser kan intressera dig
  • Förbättra din upplevelse på webbplatsen, t.ex. interagera med support- och feedbackplattformar, analyser, visa innehåll från externa plattformar, innehållsprestanda och funktionstestning, hantera målsidor, värmekartläggning, trafikoptimering, se till att vårt webbplatsinnehåll presenteras för dig på ett effektivt sätt sätt, meddela dig om ändringar i vår tjänst, optimera sidorna du riktar dig till
  • Hjälper oss att leverera våra tjänster till dig bättre, t.ex. hantering av användardatabaser, hantering av betalningar, hosting och backend-infrastruktur, registrering och autentisering, att utföra våra skyldigheter enligt alla avtal som ingås med dig, mäta vår prestation när det gäller försäljning eller på annat sätt, underhålla konton och register
  • Att hålla kontakten med dig, t.ex. kontakta dig direkt, hantera kontaktförfrågningar, hantera kontakter och skicka meddelanden, interagera med chattplattformar

COOKIES

Vi använder "cookies" för att lagra och samla in information om din användning av vår webbplats. Vissa tredje parter kan också använda cookies i samband med din användning av vår webbplats. Du kan ta reda på mer om vår användning av cookies i vår Cookies Policy.

VAR VI LAGER DINA DATA

De personuppgifter vi samlar in behandlas på våra handelsadresser och på alla andra platser där de parter som är involverade i behandlingen finns. Som en del av de tjänster som erbjuds dig via vår webbplats kan de uppgifter som vi samlar in från dig överföras till och lagras i länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES"). Det kan också behandlas av personal som arbetar utanför EES som arbetar för oss eller någon av våra leverantörer, till exempel med att behandla dina betalningsuppgifter, utföra din beställning och tillhandahålla administrations- och supporttjänster. Genom att lämna in dina personuppgifter samtycker du till denna överföring, lagring eller behandling av oss. Om vi ​​överför eller lagrar din information utanför EES på detta sätt kommer vi att vidta åtgärder för att säkerställa att dina integritetsrättigheter fortsätter att skyddas enligt beskrivningen i denna integritetspolicy.

NÄR VI KAN GE DINA DATA TILL TREDJE PARTER

Vi har rätt att lämna ut din information:

  • till företag i vår företagsgrupp;
  • affärspartners, leverantörer och underleverantörer för att fullgöra alla kontrakt vi ingår med dig;
  • till en potentiell köpare av oss eller ett företag i vår företagsgrupp;
  • för att skydda mot bedrägerier eller kreditrisker; och
  • enligt lag eller när vi anser att det är nödvändigt att lämna ut informationen för att skydda våra rättigheter, skydda din säkerhet eller andras säkerhet eller svara på en begäran från ett statligt organ.

Vi kan också dela din information med de tredje parter som nämns i denna sekretesspolicy och alla andra annonsörer eller reklamnätverk som kräver att informationen väljer och visar relevanta annonser till dig och andra analys- och sökmotorleverantörer som hjälper oss att förbättra och optimera hemsidan.

DINA RÄTTIGHETER

Du kan välja att inte ge oss personuppgifter och du kan stänga av cookies i din webbläsare genom att ändra dess inställningar. Om du fattar dessa beslut kan du fortsätta att använda webbplatsen och bläddra på dess sidor. Det kan dock hända att vi inte kan behandla transaktioner utan personuppgifter. Du kan be oss att inte använda dina uppgifter för marknadsföring. Du kan göra detta genom att kryssa i relevanta rutor på våra formulär, eller genom att kontakta oss när som helst. Du har rätt att få tillgång till information som vi har om dig. Detta inkluderar rätten att fråga oss kompletterande information om:

  • kategorierna av data vi behandlar
  • syftet med databehandlingen
  • kategorierna av tredje parter till vilka uppgifterna kan avslöjas
  • hur länge data kommer att lagras (eller kriterierna som används för att bestämma den perioden)
  • dina andra rättigheter angående vår användning av dina uppgifter

Vi kommer att förse dig med informationen inom en månad efter din begäran, såvida det inte skulle påverka andras rättigheter och friheter negativt (t.ex. en annan persons konfidentialitet eller immateriella rättigheter). Vi berättar om vi inte kan uppfylla din begäran av den anledningen. Dataskyddsansvarig Out4You Ltd Cloisters Court 22-26 Farringdon Lane London EC1R 3AU Mer information om insamling eller behandling av dina uppgifter kan begäras från oss när som helst. Du har rätt att få oss att korrigera eventuella felaktiga personuppgifter om dig. Du har rätt att bli "glömd" av oss. Du kan göra detta genom att be oss radera alla personuppgifter vi har om dig, om det inte längre är nödvändigt för oss att lagra uppgifterna för din användning eller bokningar med TravelGay.com Du har rätt att lämna in ett klagomål angående vår användning av dina uppgifter. Berätta för oss först, så att vi har en chans att lösa dina problem. Om vi ​​misslyckas med detta, kan du rikta alla klagomål till UK Information Commissioner's Office, antingen genom att ringa deras hjälplinje eller enligt anvisningarna på deras webbplats på www.ico.org.uk.

Länkar till andra webbplatser

Vi kan visa länkar på vår webbplats till webbplatser för andra företag. Denna integritetspolicy gäller endast för webbplatsen och inte för några andra webbplatser. Varje tredje parts webbplats kan ha en annan sekretesspolicy än denna sekretesspolicy och du bör följa dessa policyer. Om du besöker andra webbplatser är vi inte ansvariga för sekretesspraxis eller innehåll på dessa webbplatser.

HUR SÄKER ÄR PERSONUPPGIFTERNA VI SAMLAR IN?

Vi tar din integritet på allvar och har implementerat denna sekretesspolicy för att hjälpa till att hålla din personliga och finansiella information säker. Vi har fysiska, elektroniska och administrativa rutiner för att skydda och säkra den information vi samlar in. För att skydda din finansiella information använder vi SSL-teknik för att kryptera alla betalningstransaktioner. Tyvärr är ingen dataöverföring garanterad att vara 100 % säker och vi kan därför inte garantera säkerheten för information som du överför till eller från vår webbplats eller genom användning av våra tjänster, och du tillhandahåller denna information på egen risk. Verksamheten kan inte hållas ansvarig för stöld, förlust eller obehörig åtkomst, avlyssning eller skada på dina uppgifter. Du bekräftar att du förstår dessa risker. Om vi ​​har gett dig ett lösenord är du ansvarig för att hålla ett sådant lösenord konfidentiellt. Vi ber att du inte delar något lösenord med någon. Om du anser att din integritet har kränkts, vänligen kontakta oss omedelbart.

DIVERSE

Om du förser oss med personlig information om andra personer, eller om andra ger oss din information, kommer vi endast att använda den informationen för den specifika anledningen för vilken den lämnades till oss. Vi kan övervaka och spela in telefonsamtal eller e-postkommunikation mellan dig och våra anställda i utbildnings- och kvalitetssäkringssyfte. Du kan läsa mer om dataskyddslagstiftningen genom att besöka Informationskommissionärens webbplats. Om vi ​​ändrar vår integritetspolicy kommer vi att publicera eventuella ändringar på denna sida. Kom tillbaka ofta för att se eventuella uppdateringar eller ändringar av vår integritetspolicy. Denna policy gäller från 1 december 2011. Den uppdaterades senast den 11 september 2020.

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell