Vilka vi är

Tack för besöket Travel Gay

Vi strävar efter att hjälpa dig att hitta de bästa gaybarerna, nattklubbarna, basturna, spaen, stränderna, butikerna och mer, tillsammans med intressanta reseidéer och fantastiska erbjudanden. För varje destination markerar vi några av de allra bästa hotellen för homosexuella resenärer. Travel Gay ägs av OUT4YOU Ltd, ett brittiskt registrerat företag som ägs och drivs av ett gaylag. Vi har omfattande förstahandskunskap om gay Europa, Amerika och Asien, med stöd av ett nätverk av lokala kontakter i varje region.  

Vår bakgrund

TravelGay.com började sin resa som Travel Gay Thailand i februari 2011. I juli 2011 blev webbplatsen Travel Gay Asien med ytterligare täckning av Hong Kong, Singapore och Taipei. Ytterligare expansion ledde till att Indonesien, Kambodja, Malaysia, Kina, Filippinerna lades till för att snabbt bli den ledande Gay Asien-resewebbplatsen. Under 2012, Travel Gay Europa lanserades för att innehålla populära homosexuella resmål över hela Europa.

Nu lockar tiotals miljoner visningar per år, Travel Gay är den mest besökta webbplatsen för gayresor på jorden. Förvärvades 2018 av OutOfOffice.com, världens ledande skräddarsydda hbt-resespecialister, Travel Gays mål är att förbli och växa som världens ledande hbtq-resewebbplats. 

Vårt säte är Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Storbritannien. Du kan kontakta oss via e-post på info@travelgay.com

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.