JackieO' Town Bar

JackieO' Town Bar

Populär gaydansbar vid vattnet med en fantastisk atmosfär.

JackieO' Town Bar

Platsikon

Paraportiani Waterfront, mykonos, Grekland

I dag: Nattlig dragshow (under säsong) - Varje måndag
I morgon: Nattlig dragshow (under säsong) - Varje tisdag
Mykonos kanske mest kända gaybar. Du kommer att upptäcka att de flesta av HBT-grupperna tar sig till Jackie O's Mykonos på kvällen, så om du letar efter någonstans att avsluta din kväll så är det här platsen att vara. Jackie O' har en stor terrass med utsikt över havet.

Beläget vid vattnet Paraportiani, nära gaycruisen. Bra ställe att kolla in publiken, ta några drinkar och / eller dansa fram till soluppgången. Trendig publik, vänlig personal och alltid en fantastisk atmosfär. Regelbundna drag visar också.

Jackie O' driver också den populära Jackie O' Beach Club ligger vid Super Paradise Bay.

Vardag: från 18:00

Helg: från 18:00

Funktioner:
bar
Dans
Musik
Betygsätta JackieO' Town Bar
3.4
Publikens betyg

Baserat på 26 avgivna

J
Joe

26-maj-2023

Besviken

Förväntade mig mer pulserande nattliv på en legendarisk ö som Mykonos. Det var många heterosexuella kvinnor på platsen, tråkig atmosfär och drinkar är löjligt dyra. Jag betalade 11 euro för en öl och tappade intresset för att köpa mer drinkar. Du kan få öl för 3 euro på andra ställen i Mykonos. Inget här.
F
Flinn

1 Jun 2021

Gayvänligt.

Detta klassas mer som en gayvänlig bar än något annat. Ren gay, gå någon annanstans.
J
Jason

9 Aug 2020

Bra att vara tillbaka

Det är fantastiskt att vara tillbaka på Jackie O's och det är definitivt en mer gay publik i år eftersom färre heteropar som reser till Mykonos efter co-vid. Så glad att vara tillbaka till vad som känns som mitt andra hem!
P
Paora

21-september-2017

Finns det en gay Mykonos?

Täppt personal, full av heteropar, inte vad jag förväntade mig från Mykonos främsta gayställe! Bra läge & inredning och musik!
A
Alan

28 Aug 2017

Bästa gaybar i Mykonos

Kom under Xlsior. Detta är den mest populära gaybaren. Ganska tyst fram till midnatt. Blir packad efter det och festen pågår till soluppgången. Ligger vid vattnet. Att sitta ute är inte ett alternativ eftersom vattnet stänker ut på trottoaren. Drycker kostar cirka 12€. Två nivåer med samma musik på båda nivåerna. Baren är liten så ingen klubbbelysning. Musik är en blandning av gamla och nya klubbhits, tillsammans med popmusik.
T
Tom

10 Aug 2017

Inte tillräckligt gay

Stället var fullt, tyvärr inte med den publik vi hoppades på. Mestadels hetero och många (fulla) kvinnor. Musik var ny och gammal popmusik men ingen dans- eller klubbmusik. Stämningen var vad man kan förvänta sig av en sådan här publik. Inget som den glada men laddade vibe gaybarer och klubbar brukar ha. Riktigt besviken och gick tidigt.
C
Clubbing

5 Aug 2017

Ingen dans

Ett 30-tal av mina vänner sa alla, omg Mykonos är utmärkt för klubbar och du måste gå till Jackie Os, du älskar att dansa och du kommer att älska det. Lögner, fullständiga lögner. Ingen dansar, divor överallt du ser bara står och smuttar på deras 15€ öl, (åh ja, jag fick en öl och en cola, 25€ pls. Lol). Åk till Paris för gayscenen. Du kommer att ha så mycket roligare och bli mycket mer nöjd i ordets alla bemärkelser.
m
michael

25 Jun 2017

Trött och föråldrad

Samma trötta gamla drag queen, gör samma trötta gamla rutin, i samma trötta gamla nätstrumpbyxor som mimar dåligt till ett par låtar - när blev gaycommunityt så accepterande av låg standard? - drycker är dyra, och jag förväntar mig det på alla semesteröar men ännu dyrare när jag misstänker att de är blandade med [andra ingredienser - modererade].
E
Eric

3 Jun 2014

Trevlig gaybar med en cool publik

Denna berömda bar är perfekt för några drinkar och lite dans. Drycker är på den dyra sidan, men du får träffa den coolaste publiken, både lokalbefolkningen och turister. Vanligtvis mycket upptagen och med dragshower. JackieO' är väldigt lätt att hitta. Du kan inte missa det.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell