Gay Mykonos

Gay Mykonos

Mykonos är en unik destination på sommarön som lockar tiotusentals gaybesökare varje år

Vad händer idag

Vad händer imorgon

mykonos

Om Oss mykonos

Mykonos, symbolen för Europas homosexuella lockelse, är där den globala hbtq+ jetset-eliten samlas varje sommar. Mitt i den azurblå skönheten och vitkalkade byggnaderna står Elia Beach och den ikoniska JackieO's som epicentra för pulserande queerkamratskap på ön. Mykonos är förkroppsligandet av avslappnad men elegant stil, med en blandning av överdådiga hotell, nattliv för gay hela natten och stränder i världsklass. 

Mykonos stad är där du hittar det pulserande hjärtat av öns gaykultur. Nammos Beach, en fristad för de välbärgade, utstrålar lyx när yachter pryder den fridfulla hamnen. Efter att ha njutit av Mykonos prakt, överväg en sömlös övergång till Santorinis lugna omfamning, där avkoppling lugnar sinnena efter en veckas liv vid Mykonos stränder.

Det är inte bara gaykulturen som gör Mykonos till ett så omöjligt resmål. Under din vistelse, missa inte chansen att ge dig ut på en resa till de berömda väderkvarnarna, vars ikoniska silhuetter kommer att pryda både dina minnen och Instagram-flödet.

Gay Mykonos - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

mykonos Händelser

  • XLSIOR Mykonos 2024

    XLSIOR Mykonos 2024

    Visa detaljer

    Tors, augusti 22

mykonos INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Mykonos från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in mykonos för din resaFå din guide