Gay Mykonos Beach Clubs

Gay Mykonos Beach Clubs

Kolla in de mest gaypopulära strandklubbarna på ön Mykonos

Gay Mykonos Beach Clubs

JackieO' Beach Club @ Super Paradise (Temporarily Closed)
Platsikon

Yialos Waterfront, Super Paradise Beach, mykonos, Grekland

Visa på kartan
3.8
Publikens betyg

Baserat på 36 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

5 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

Ett mycket populärt resmål med homosexuella besökare, beläget på Super paradisstrand söder om Mykonos stad. Det här är platsen att vara under säsongen.

JackieO' Beach Club har öppet till 1 varje dag (utom söndag 12), och JackieO' Beach Club blir mer populär för varje år. Med nattliga dragshower hittar du en vacker miljö att hänga på.

JackieO' Beach Club, drivs av ägarna till JackieO' Bar, har en restaurang med 150 platser, en stor öppen bar, pool och jacuzzi, loungeområden och en butik. Massage och festbåtturer med privat DJ erbjuds.

Att ta sig till Super Paradise Beach är kul med båt! Läs mer: Vattentaxi i Mykonos.

Funktioner:
bar
Beach
Jacuzzi
massage
Musik
Restaurang
Butik
Spa
Swimming pooler och badhus

Vardag: 09:00 - 01:00

Helg: Lördag 09:00 - 01:00 / Söndag 09:00 - 00:00

Senast uppdaterad den: 31-jan-2024

Scorpios Beach Club (Temporarily Closed)
Platsikon

Paraga Beach, mykonos, Grekland

Visa på kartan
2
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Scorpios Mykonos är definitivt där de coola barnen umgås. Med ett antal strandområden inom anläggningen hittar du också en vacker terrass och en restaurang vid denna Paraga Beach hot spot.

Utomhusterrasserna erbjuder otrolig utsikt över Mykonos kustlinje och även om det inte är enbart gay, kommer du att hitta en stor gayklient.

Restaurangen erbjuder ekologiska, gourmet- och övervägande vegetariska rätter och den öppna planlösning gör det möjligt för stora bord och sammankomster, perfekt för stora fester och grupper.

Cabanas på Scorpios Beach kan hyras från 100 euro per dag, men måste bokas i förväg. Sunset Beach är det perfekta stället att se solen gå ner medan du smuttar på en cocktail. Det finns också levande musik de flesta kvällar.

Bokningsprioritet ges till medlemmar i Soho House, så det rekommenderas att du bokar i god tid för att få ett bord eller en cabana. Räkna med att den ligger i den övre änden av de flestas prisklass!

Funktioner:
bar
Musik
Restaurang

Senast uppdaterad den: 31-jan-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.