Gay London

Gay London attraktioner

Palats, konstgallerier, museer, gatumarknader, parker, nationella monument... London har allt!

London är en av de mest populära turistmålen i världen, och med goda skäl. Det finns enormt mycket att se och uppleva. Här är bara några av höjdpunkterna som vi tycker att du bör försöka klämma in i en resa till London:

Buckingham Palace


Ett fungerande palats som är hem för den brittiska kungafamiljen. Familjen flyttar till Skottland under sommaren och det mesta av slottet är öppet för allmänheten inklusive de imponerande statliga rummen. Köp biljetter i avancera online. Se vaktbytet utanför slottet varje dag klockan 11:30.

Buckingham Palace | Historia, beskrivning, vaktbyte och fakta | Britannica

 

Parlamentshus (Big Ben), Downing Street, Westminster Abbey


Ikoniska byggnader i Whitehall inkluderar Palace of Westminster / Big Ben (parlamentets hus), Westminster Abbey, HM Treasury, premiärministerns kontor vid 10 Dowing Street, Horse Guards och många andra statliga byggnader. Alla ligger bara en kort promenad från Trafalgar Square. De bästa bilderna är tagna från Westminster Bridge.

 

London Eye

 

Detta 135 meter höga observationshjul erbjuder fantastiska "fågelöga"-vyer över London. En fantastisk 40-minutersupplevelse.

 

Den Shard


Vill du gå ännu högre? Europas högsta byggnad, The Shard, har två utsiktsplattformar på våningarna 69 och 69 med spektakulär 360 graders utsikt över staden. Förköp av biljetter är nödvändigt under högsäsong.

 

Sky Garden

 

Sky Garden ligger tvärs över Themsen från The Shard, högst upp på en skyskrapa som lokalt kallas "Walkie Talkie" (på grund av dess distinkta form). Fri entré, men boka online innan besök.


Boka ditt besök - Sky Garden - London

 

British Museum

 

Gratis entré för att se en uppsättning i världsklass med utställningar från hela världen.

 

British Museum | Museer i Bloomsbury, London

 

Tate Modern

 

Extraordinär samling av modern konst belägen i det som tidigare var ett stort kraftverk. Gratis inträde.

 

Nationalgalleriet

 

En av de viktigaste konstsamlingarna i världen. National Portrait Gallary (intill) är också utmärkt. Gratis entré till båda.

 

Rum 32 öppnar igen för allmänheten efter en 21 månader lång renovering | Pressmeddelanden | National Gallery, London

 

Tower of London

 

För flera hundra år sedan var det här platsen där illojala Queens fick sina huvuden avhuggna! Detta slott som finns på UNESCO:s världsarvslista är nu Londons äldsta kompletta byggnad (med anor från 1101). Se den fantastiska samlingen av kronjuveler, Traitor's Gate och utställningen med tortyranordningar. Gå sedan över den ikoniska Tower Bridge - ett av Londons mest kända landmärken.

 

Hyde Park och Kensington Gardens

 

Gå runt dessa stora parker och trädgårdar mitt i stadens centrum. Besök Diana Memorial Playground.

 

Hyde Park | De kungliga parkerna

 

West End-teatrar

 

London har några av världens bästa teatrar som lockar stjärnor med stora namn. Ta reda på vad som händer på Ticketmaster och boka dina platser för att se din favoritshow i god tid. De mest populära föreställningarna kan säljas ut månader i förväg.

 

The West End - Becky Dell Music Academy

 

Trafalgar Square, Nelsons Column, Whitehall och Parliament Square

 

Trafalgar Square är en av de mest populära turistattraktionerna i staden. Från torget, gå genom Whitehall till förbi Downing Street och vidare till Parliament Square och Big Ben. Besök den enorma Westminster Abbey där William och Kate gifte sig 2011.

 

Londons gatumarknader

 

Besök några av Londons berömda gatumarknader, inklusive Portobello Road Market, Camden Market, Brick Lane Market och Old Spitalfields Market. Vår favorit är Borough Market, som ligger bredvid London Bridge Station - utmärkt för lunch (måndag till lördag).

 

5 bästa lopp- och gatumarknaderna i London | Casita.com

 

Södra banken

 

Gå längs Themsens södra strand från London Eye till London Bridge. Fantastisk utsikt över staden och ett stort utbud av restauranger. Massor av gatukonstnärer på helgerna och hela veckan under högsäsongens högsäsong.

 

Gay London · Sevärdheter

Above The Stag Theatre
Platsikon

Arch 17, Miles Street, london, Storbritannien

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Det enda professionella hbt-teaterföretaget på heltid i Storbritannien. Denna prisbelönta teater fokuserar på LGBT-teman, inklusive några originalproduktioner.

Lokalen är relativt liten, så föreställningarna är ofta slutsålda veckor i förväg - spelscheman och biljettköp finns på deras hemsida.

Teatern har en välfylld bar som är öppen en timme före / efter föreställningarna och under intervaller. Du kan ta drycker till teatern.

Vi är stora fans av Above The Stag och rekommenderar det som ett bra alternativ för homosexuell utekväll.

Funktioner:
bar
Teater

Senast uppdaterad den: 25 Aug 2023

The Dreamboys
Platsikon

(rikstäckande), london, Storbritannien

3.4
Publikens betyg

Baserat på 27 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

Dreamboys påstår sig vara den största och mest kända manliga stripgruppen i världen. Showen är känd för fantastiska föreställningar och högenergidanser av underbara män med otroliga kroppar.

Showen äger rum varje lördagskväll i 12 stora brittiska städer: london, Brighton, Bournemouth, birmingham, Bristol, Cardiff, Edinburgh, Leeds, Liverpool, manchester och Newcastle.

Kontrollera webbplatsen för showtider och biljetter.
Funktioner:
Endast vuxna
Dans
GoGo Show
Musik

Helg: lördag

Senast uppdaterad den: 3-april-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.