London Gay Guesthouses & B&Bs

London Gay Guesthouses & B&Bs

Här är vårt urval av de bästa gayägda/gayvänliga boutique Bed and Breakfasts, pensionat och värdshus som London har att erbjuda

London Gay Guesthouses & B&Bs

The Brownswood
Platsikon

271 Green Lanes, Finsbury Park, london, Storbritannien

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

ägarens beskrivning:Brownswood är ett smart B&B i Hackney kopplat till en traditionell pub. Det är väl beläget - du kan enkelt komma åt Hackney, Islington och centrala London. B&B öppnade 2019 så det är nytt och i gott skick.

Rummen är eleganta och har en känsla av modern elegans. Färgerna är ljusa och luftiga och rummen är rymliga enligt London-standard. Detta är ett idealiskt val om du letar efter ett mer exklusivt B&B för din vistelse i storstaden.
Funktioner:
bar
frukost
Trädgård
Restaurang
terrass

Senast uppdaterad den: 27-Oct-2023

Camden Town House
Platsikon

15 Rochester Square, london, Storbritannien

Visa på kartan
Rymliga, välutrustade rum finns tillgängliga i detta B&B i det enormt populära området Camden. Det är lätt att ta sig runt London från Camden tunnelbanestation. Det finns massor av barer och restauranger i området. Du kan också åka på picknick på Primrose Hill och titta på några av Londons dyraste fastigheter.

Camden Town House har ett delat badrum. Värden är mycket hjälpsam. Du har också tillgång till köksfaciliteter - du slipper äta ute hela tiden i en mycket dyr stad.
Funktioner:
Kök

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.