Gay London

Gay London

Utforska gay London med vår omfattande guide till de bästa gaybarerna och -klubbarna, gaybastur, evenemang, kryssningsklubbar, butiker, fantastiska hotell och mer

Vad händer idag

Vad händer imorgon

london

Om oss london

London är hem för de mest aktiva Grindr-användarna på planeten, vilket betyder att om du letar efter en genuint gaystad kan du inte göra mycket bättre. Handlingen i London sträcker sig bortom dejtingapparna, med staden med gayklubbar i världsklass, en skattkammare av kulturella sevärdheter och en historisk teaterscen i West End.

Det är ingen hemlighet Soho är det främsta gaydistriktet i London, och detta stora och centrala område i huvudstaden är full av fantastiska gayklubbar, barer och gayvänliga hotell. Medan Soho är hem för många av Londons mest älskade HBTQ+-institutioner, inklusive G-A-Y @ Himlen, det finns andra hotspots av queerkultur spridda över hela staden - vi älskar Vauxhall och Dalston för en skamlös lägerkväll. 

Nattklubbarna och barerna i de homosexuella hotspotsna i östra London i Dalston och Haggerston är avgjort mer nervösa än de i centrala Soho. Det är här du hittar ikoniska namn som Dalston Superstore. Om du är sugen på en mindre högoktanig kväll, se till att besöka Royal Vauxhall Tavern, som bär kronan som Londons äldsta gaybar. 

Scenen i London handlar inte bara om att festa; det handlar om gemenskap och kultur också. Många barer och klubbar stödjer aktivt HBTQ+ rättigheter och tillhandahåller säkra utrymmen för alla att uttrycka sig fritt. Oavsett om du letar efter en vild utekväll, en stilig kväll eller en gemenskapsfokuserad upplevelse, har Londons gay-scen något att erbjuda.

London har också en rad evenemang inklusive Pride och Mighty Hoopla som snabbt håller på att bli en av sommarens mest populära.

Gay London - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

london Händelser

 • img

  1 Day Masterclass: Art of Tantric Massage

  Visa detaljer

  Sön 28 juli

 • img

  UK Black Pride 2024

  Visa detaljer

  Sön 11 aug

 • img

  Tantra Love Festival

  Visa detaljer

  Lör, augusti 24

 • img

  Bi Pride UK 2024

  Visa detaljer

  Lör, augusti 31

 • img

  Tantra Weekend: Spiritual Dimensions of Orgasm

  Visa detaljer

  lör den 23 nov

 • img

  Mighty Hoopla 2025

  Visa detaljer

  Lör den 31 maj

london INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i London från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in london för din resaFå din guide