Hur man överlever Gay London

Hur man överlever Gay London

Londons gayscen är så stor att det är svårt att veta var man ska börja!

Det här är en stad där något händer varje timme varje dag. Så här är några idéer...

Gamla Compton Street

Den första uppmaningen för varje homosexuell besökare bör vara Soho. Se till att du hittar Old Compton Street, som är den gayaste gatan i London.

Det är i Soho som Londons gayscene tog fart på riktigt i början av 1990-talet. Faktum är att utvecklingen av Gayscenen i Soho har förvandlat det som var en förfallen sexbutik och prostitutionsområde till en av Londons mest chica och trendiga nattlivsställen.

Soho-barer och kaféer börjar tidigt och de är upptagen kl. 7. Om vädret är bra är det bästa stället att titta på Comptons, den äldsta gaybaren i Soho, Rupert Street eller Duke of Wellington. Stå på trottoaren med rökarna, en halvliter öl i handen och se världen gå förbi.

Om du bara tar en kopp kaffe, gå till Cafe Nero, idealiskt beläget mitt på Old Compton Street. När kvällen fortskrider, kolla in det snygga Gården or Byn Soho.

Senare...

Vissa barer i London håller öppet långt ut på natten men kan ta ut en liten entréavgift om du anländer efter 10.

Prowler LondonButik

I Soho hittar du också de stora gaybutikerna som Prowler och CloneZone. Du kan köpa allt från gummiunderkläder till homosexuell litteratur. Viktigast är att du kan köpa köhoppbiljetter till många av de bästa gaydansfesterna.

Se också upp för människor i Soho som ger ut flygblad för gratis eller rabatterat inträde för klubbar eller barer sent på kvällen.

Vauxhall - festcentral!

Om du är en person hela natten, missa inte Vauxhall. Gå dit när Soho börjar stänga. Kolla in vår London dansklubb listor för senaste händelser, varav de flesta börjar runt midnatt. Klubbkvällarna kl Brand ännu senare.  Bortom blir inte upptagen förrän 6:XNUMX på söndag morgon! Vissa arenor öppnar endast på helger eller allmänna helgdagar, så kontrollera i förväg.

Vauxhall är också hem för en annan enorm gayinstitution i London, Royal Vauxhall Tavern, hem till legendariska kabaret-dragspel.

Längre ut, nära London Bridge, är XXL.  Denna herrklubb är full på lördagskvällar. Det lockar inte bara björnar.

Våga längre ut

Vauxhall och Soho är de bästa homosexuella områdena men se till att du besöker några pubar och klubbar i andra områden i London. Du kommer sannolikt att träffa färre turister och fler äkta Londonbor på Två bryggare i Clapham.

Smakämnen Vit svan i Limehouse har en "må bra" atmosfär och lockar homosexuella killar i East End.

Svettlåda 1Dags att svettas

Bastuplatsen i London är mycket upptagen med fredagskvällar, lördagskvällar efter klockan 10 och hela dagen söndag den bästa tiden att gå.

De mest populära basturna är Svettlåda i Soho som är ganska upptagen på en lördag eftermiddag också och Vagnar för vagnar med en stadig ström av killar runt hela helgen.

Ta en tur till havet

Slutligen, om allt blir för mycket, ta en paus från stadslivet, gå ombord på ett tåg och gå till Brighton för dagen eller tillbringa en natt eller två på en av hotell nära Kemptown gay village. Staden kallas också "London By The Sea" med goda skäl. Den har en betydande homosexuell befolkning och erbjuder sofistikerade restauranger och trendiga gay barer utan press och tempo i London.

publicerades först 2014 - uppdaterad 2017

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i London

Bläddra bland ett urval av turer i London från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in london för din resaFå din guide