massage

Hur man bokar en gaymassage när man reser

Vill du boka en gaymassage för att varva ner efter en hektisk dag? Såklart du är!

Att boka en gaymassage när du reser kan vara en nervös process. Du vill ha en tillfredsställande upplevelse men du är medveten om att det kan vara lite besvärligt. Som tur är har vi några insidertips om vad du kan förvänta dig när du bokar en gaymassage på dina resor.

Boka din homosexuella massage genom en ansedd tjänst (som t.ex Travel Gay!)

Börja med att undersöka online efter välrenommerade massagetjänster eller spa som specifikt vänder sig till HBTQ+-gemenskapen. Travel Gay listar verifierade platser som är populära och väl recenserade av andra resenärer. Vi är den största gayresekatalogen i världen, som täcker destinationer från Alaska till Zagreb.

Läs recensionerna noggrant

Titta på recensioner från tidigare kunder för att bedöma kvaliteten på massagen och tjänstens professionalism (du hittar många recensioner av gaymassage på vår sida). Naturligtvis kan människor uppmuntra andra att lägga upp falska recensioner för deras räkning. Detta kan dock bara gå så långt. Falska recensioner tenderar att vara lika subtila som nordkoreansk propaganda så du kan vanligtvis läsa mellan raderna.

Använd dina favoritappar för gay hookup

Även om homosexuella massageterapeuter inte är tänkta att erbjuda sina tjänster på gay hookup-appar, kommer användare av sådana appar att märka att de alltid gör det. Språket förändras med tiden. Det var en gång en dag som legenden "magiska händer" vinkade homosexuella resenärer till sin närmaste massör på apparna. Ordet förbjöds så det ersattes av en emoji av ett par händer. På senare år kan en massörs profil meddela att de är "här endast för arbete". De med en mer gåtfull läggning kan annonsera sina tjänster med ordet "tillgänglig". Språket är ständigt föränderligt.

Gå till ett gay massage spa

Beroende på vart du reser kan det vara det bästa alternativet att boka en resa till ett gaymassage-spa. Speciellt om du är i en östasiatisk stad där gaymassage-spa är vanligare. Återigen hittar du den definitiva guiden till gaymassage-spa i Asien på Travel Gay. Kolla in staden du besöker på vår sida och se om vi har en spa- eller massageflik.

I många gaymassage-spa kommer du att kunna se de tillgängliga massörerna innan du bestämmer dig för vilken du vill boka. Du slipper också den potentiellt besvärliga processen att bjuda in din massör tillbaka till ditt hotell och få dem förbi receptionen.

Behöver jag tipsa min massör?

Du bör tipsa din massör. Såvida du inte har en mindre gynnsam upplevelse och väljer att skicka dem packning med deras standardavgift. Det är bara respektfullt att ge servicepersonal tips - och du är gay massör tillhandahåller verkligen en tjänst. Om de gör sitt jobb på rätt sätt kan de ge dig dagens höjdpunkt. Det är väl värt ett tips?

Prioritera din säkerhet först och främst

Prioritera alltid din säkerhet. Om något inte känns rätt, lita på dina instinkter och var inte rädd för att avboka mötet. Gå inte in på ett massagespa om du inte gillar känslan i området.

Innan du bokar, kommunicera tydligt med massören eller spaet. Ställ specifika frågor om massageprocessen, vem som ska utföra massagen och vilka åtgärder de har vidtagit för att säkerställa klientens säkerhet och komfort. Tydlig kommunikation kan också hjälpa till att sätta gränser och förväntningar. Vi hoppas att du känner mycket avslappnad när du är klar.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner