Dubai

Dubai Gayvänliga barer

Även om Dubai inte har dedikerade gaybarer, finns det några gayvänliga nattställen värda att kolla in

Dubai har inga gaybarer, som du kanske har antagit. Den har dock en underjordisk gayscen centrerad kring privata fester. Som sagt, det finns ett antal gayvänliga barer. Tänk bara på att offentliga uppvisningar av tillgivenhet är olämpliga i Dubai, för både homosexuella och heteropar.

Dubai Gayvänliga barer

Level 43 Sky Lounge
Platsikon

Nivå 43, fyra poäng av Sheraton - Sheikh Zayed Rd, Dubai, Förenade arabemiraten

Visa på kartan
2.9
Publikens betyg

Baserat på 10 avgivna

Även om det inte är en gaybar - det finns inga, det är Dubai - Level 43 Sky Lounge är en mycket västerländsk dryckesupplevelse. Beläget i Four Points vid Sheraton Sheikh Zayed Road, kommer du att mötas med panoramautsikt över Dubai. Cocktaillistan är utmärkt. De flesta av de som dricker och personalen är internationella.
Funktioner:
bar

Senast uppdaterad den: 28-jan-2024

Bar 44
Platsikon

Grosvenor House Dubai, Al Emreef Street, Dubai, Förenade arabemiraten

Visa på kartan
3.2
Publikens betyg

Baserat på 6 avgivna

Bar 44 ligger på 44:e våningen i Grosvenor Hotel och är väldigt elegant. Det är den typen av plats där man anstränger sig lite. Några mycket välklädda Instagram-människor kommer att dricka här. Bar 44 har 360-graders utsikt över Persiska viken, Dubais skyline och The Palm Jumeirah. Det är på ett oslagbart läge och det är gayvänligt.
Funktioner:
bar

Senast uppdaterad den: 11-Mar-2024

Senast Dubai Hotellerbjudanden

Fantastiska erbjudanden, fantastiska hotell

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.