Covent Garden Health Spa

Covent Garden Health Spa

Centrala London bastu för homosexuella och bisexuella män.

Covent Garden Health Spa

Platsikon

29 Endell Street, london, Storbritannien, WC2H 9BA

Covent Garden Health Spa är Londons främsta bastu för män och bögar. Funktionerna inkluderar ångbad, bastu, duschar i öppen planlösning, stor jacuzzi, videorum och privata stugor.

Det finns en loungebar och massageservice finns tillgänglig. Rabatter för killar under 25 år (giltig legitimation krävs) - kolla hemsidan för aktuella erbjudanden.

Inträdespriser

Inträde: £ 22

Under 30: £12 (med fysiskt ID)

25 år och yngre: gratis på onsdagar (med fysiskt ID och erbjudandet som visas från en öppen CGHSpa-webbplats)

Inträde före kl. 14: £ 00

Inträde efter 20:00: £15

Massage priser

Från huvudmassage till helkroppsmassage, vi lindrar alla spänningar du kan ha.

55 minuter: £65
30 minuter: £55

*Få gratis inträde till Spaet när massagen är bokad i förväg

Närmaste station: Covent Garden

Funktioner:
bar
Avkopplande stugor
Kafé
Ångbad
Bastu
massage
Jacuzzi
Varm pool
Kostnadsfri Wi-Fi
Betygsätta Covent Garden Health Spa
3.1
Publikens betyg

Baserat på 184 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

K
Keith George

9-september-2023

Fortfarande här?

Jag kan inte fatta att det här stället fortfarande handlar? På trettio år har den ständigt uppfunnit sig själv och bytt namn. Allt till ingen nytta. Spara dina £22.00...…
M
Martin

22-maj-2022

Martin

2019 var sista gången jag var där. Den enda gången jag någonsin har haft en negativ upplevelse var när en av killarna i bastun sa till mig att det inte var en plats för gamla killar dvs 80 år gamla som jag. Annars var personalen, massörerna och kundkretsen jättebra. Kan inte vänta på att den yngre killen ska fylla 80 och se hur gayvärlden behandlar honom.
J
Jason

4-Mar-2022

Obehaglig

Personalen vid denna bastu är oförskämd mot turister. På bilderna verkar platsen vara stor men den är väldigt liten och allt är laddat, till och med handduken. Att undvika.
D
Daniel

23-jul-2019

Daniel

Detta är en trevlig och avslappnad plats. Dess mycket rena och bekväma. Personalen kvällen jag gick werr verkligen vänliga och jordnära. Rekommendera
K
Keith George

29-maj-2019

Fake News.

Alla positiva recensioner om denna plats skrivs av personalen.
K
Keith George

13-Mar-2019

namnväxlare

Varför byter de hela tiden namnet på denna plats? Undvik oavsett titel....
C
Charlie

26 Nov 2018

Stor avkopplande plats

Gick för första gången förra veckan och har varit tillbaka två gånger sedan dess. Ny på hela spa-scenen, så inte säker på vad jag förväntade mig men positivt överraskad. Faciliteter bra och personal till hands för att regelbundet städa. Säkert ett urval av killar där när jag gick och inte påträngande alls. Kommer snart tillbaka.
P
Paul

22 Nov 2018

Spotless

Jag gick till den här bastun igår för första gången. Jag var lite orolig över kommentarerna om deras personal. Det är sant, de är artiga och korrekta, men inte extremt vänliga. Men för att hålla en gaybastu så ren och fin som de gör, måste du ha lite attityd, för att undvika att kunderna slänger platsen lite i taget. Jag hade det riktigt bra, män i alla åldrar och preferenser. Definitivt gå tillbaka.
J
John

5-Oct-2018

Hade en riktigt bra tid

Jag kom hit med en vän tidigare i veckan, efter att ha läst recensioner från 2017 förväntade jag mig inte för mycket. Vad jag kan säga är att jag tyckte att personalen var vänlig och hjälpsam. Anläggningarna var rena och alla funktionella. Jag anlände runt 4:30 och det var väldigt hektiskt och vi stannade till cirka 10:30. Min vän jag och hade en fantastisk tid med ett antal av de andra killarna i bastun. Det är lite litet men allt du behöver finns där, och det är rent så jag var nöjd. Jag skulle defiantly gå tillbaka. Jag märkte att de hade en affisch för evenemang - receptionistkillen påpekade också för mig. Jag kanske ska kolla upp dem. Hade en riktigt bra tid, du borde prova det.
K
Keith George

19-september-2018

Instabil

Hemsk plats. Undvika. Otrevlig personal.
G
Gerry

24 Aug 2018

Inget välkomnande!

Jag är en nykomling så jag hoppades att få det låga på var och hur faciliteterna är. Men inget. Skåpet låser sig inte förrän någon förklarar om en skiva på baksidan av dörren. Finns det sängar där? Jag hittade inga. Faciliteter fungerar OK men en atmosfär av nykomlingar måste upptäcka saker själva. När jag frågade var duscharna var, hälsade en personal mig med hån eftersom jag redan var nära dem, men visste inte. Jag kommer inte att gå tillbaka.
T
Tim

25-Mar-2018

Varm

Har gått här i flera år. Pålitlig för heta åtgärder de flesta gånger. Alltid en viss chans till vem mer som dyker upp.
S
Stephen

19-februari-2018

Rent och relativt smart ställe

Besökte runt lunchtid, tidig eftermiddag på en vardag; det var förvånansvärt upptaget - inte packat men tillräckligt många för att inte känna sig ensamma. Det är mycket rent jämfört med andra platser och personalen i receptionen var mycket trevlig. Observera att entrépriset är rabatterat före kl. 2. Kom inte fram (som jag gjorde) vid 2:05!
A
Alex

15-februari-2018

jag är inte säker

Var där en fredag ​​kväll. Jag var imponerad av faciliteterna, men det var lite tyst - inte många människor och inte mycket action. Så jag hade inte så kul. Men sen gick jag av med en väldigt het kille och gick glad hem. Om du vill ha någonstans lite mer lugn och avslappnad, och lite snyggare, kanske du gillar det här.
S
Spunky

12-jan-2018

Bra lägen och inte för stora

Jag har åkt ungefär 20 gånger under de senaste 35 åren och har aldrig haft någon anledning till klagomål förutom en gång för ungefär 30 år sedan när jag nekades inträde, märk väl att jag var lite hög vid den tiden lol.
S
Samuel

27-september-2017

Sexig bastu

Trevligt ställe och mycket rent. Trevlig bar. Mycket artig personal. Vänlig publik. Jag njöt. Jag kommer tillbaka.
M
Marcus

5-jul-2017

Väntar på att checka ut

Jag brukade gå till den här bastun när den hade ett annat namn. Dess en liten, tyst men om du är i Covent Garden och behöver lite tid att koppla av eller en massage, det är ok. Igår hade jag en hemsk upplevelse. Jag stannade ca 3 timmar, ingen av anläggningarna kontrollerades. När jag skulle gå, fanns det ingen som släppte ut mig, så jag ringde på klockan många gånger och väntade och väntade och väntade... Personalen hade sin cigarett vid dörren och jag var tvungen att ringa honom och förklarade att jag väntade ett tag. Han blev aggressiv, började skrika och hotade sedan med att säga "du får se vad som händer med dig om du kommer tillbaka." Skulle du gå tillbaka? Inte jag. Om jag var ägaren skulle jag kolla på cctv innan något allvarligare händer.
E
Enanuele

7 Jun 2017

FANTASTISKT STÄLLE!

Vackert och väldigt rent ställe. Vänlig och hjälpsam personal. Mycket varmt lag, torrbastu och jacuzzi. Jag älskade det verkligen. Tack killar för en fantastisk tid.
H
Henry

22-Mar-2017

Dålig teknik

Inte imponerad idag. Har använt denna plats i flera år på besök i London eftersom det alltid var pålitligt för en anständig massage och chill out. Hade en timmes massage idag. Dålig teknik, ganska brutal för vad som skulle vara en avslappnande och stressande massage...det var en sådan prövning att jag gav upp och gick ut. Synd verkligen för jag kommer att åka någon annanstans från och med nu.
J
John

29-jan-2017

Inte värt ett besök

Om du gillar att vara på ett ställe som har faciliteter som inte fungerar är kallt en bastu som aldrig är varm ett ångbad som har lika mycket ånga som en vattenkokare och den grövsta personalen som du någonsin kan stöta på, gör det. MEN alltså... Varför tänka på det när det finns massor av andra ställen i stan som har charmigare personal och en mycket yngre kundkrets!
A
Andy

16-jan-2017

Vackert ställe, vänlig personal

Åkte dit på en söndag eftermiddag i januari. Mycket attraktiv plats, allt på en nivå. Bytesområde lite litet och stugor vi såg var små med mestadels enkel, smal madrass. Golvet i detta område var mycket halt. Jag är en äldre kille och tyckte att personalen var mycket vänlig och effektiv. Jacuzzi stor och ren, bastu stuga bra.
K
Keith George

4-jan-2017

McNee

Hemsk plats. Otrevlig personal. Undviks bäst....
N
Nekete

8 Nov 2016

Inte bra nog

Den här bastun ser OK ut men det är den inte. Allt är i samma rum. Jacuzzin, torrbastun, ångbastun och stugorna ligger i något slags medelstort område. Det här är lite obehagligt eftersom du i varje ögonblick tittar på alla på platsen (och alla tittar på dig). Du kan inte gömma dig. Jag gillade det inte. Jacuzzin är som en liten pool men vattnet är kallt. 15 pund och du måste lämna fem i receptionen som garanti. Kommer inte tillbaka.
E
E

22-september-2016

Inte värt besöket

Personalen är oförskämd här. Inte välkomnande. Väldigt få kunder.
R
Robert

22-jul-2016

Underbart ställe !!!

Jag gick dit några gånger. Mycket ren, stor jacuzzi, mycket varm bastu och ånga. Bra bar. Vänliga människor och personal. Jag kommer snart tillbaka.
P
PAULO

5-februari-2016

BÄSTA BASTUEN

Härlig, vacker och ren plats. Trevlig personal. Älskar det.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell