Skåpet

Skåpet

För den som gillar lite grövre saker.

The Locker Room

Platsikon

6-8 Cleaver Street, london, Storbritannien, SE11 2DP

I morgon: Björnnatt - Varje tisdag

Denna rena, moderna och bekväma bastu är en av de mer "hardcore" platserna i London för dem som gillar att spela lite tuffare. Locker Room, som är verksamt i hjärtat av Kennington och färskt efter en omfattande renovering, är en av Londons bäst bevarade hemligheter. Med plats för en bra bit över 20 killar finns det gott om plats att luta sig tillbaka och njuta av värmen i ångrummen och bastun!

"Ge dig in i vår mörka labyrint av pulserande lekrum, privata avkopplingshytter och duschutrymmen som du kan använda ensam eller tillsammans med din partner. Det finns gott om cruisingutrymmen för okomplicerat skoj - eller om det händer för mycket, följ med oss ​​på en kaffe i kylan -out lounge. Vad du än letar efter, hittar du det i omklädningsrummet. Vi hoppas att detta fascinerar och upphetsar dig att utforska platsen." 

Vardag: måndag - söndag: kl. 11 - 00

Närmaste station: Kennington eller Vauxhall

Funktioner:
Gratis skåp och lyxiga handdukar
Gratis te
kaffe och filtrerat vatten
20 mans bastu
16 man ångbad
3 x Lekrum
3 power-duschar
12 privata relaxstugor
Betygsätta Skåpet
3.4
Publikens betyg

Baserat på 185 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

M
Mike chisholm

3-september-2023

recension september 2023

Alla dessa recensioner är föråldrade. Gå ner till LOCKER ROOM och kolla in det själv.
R
Richard

16-februari-2020

Pleasant

Trots bristen på en jacuzzi tyckte jag att bastun var nästan perfekt. Det goda: -trevlig personal. En i synnerhet som hette Richard (tror jag). -Personalen städade regelbundet. -Om du är där för ett långt besök och du somnar är det ingen som har något emot det. -Te, kaffe finns tillgängligt utan kostnad. Det enda tillgängliga mellanmålet är Pot Noodle. -Dyra varor i automaten. -Jag hade turen att träffa en söt 23-åring från Luton när jag hälsade på. -Närmaste tunnelbana är Kennington.
A
Alex

17-jan-2020

Bra blandning av män.

Jag hade en fantastisk tid på denna plats vid flera tillfällen. Jag märker att det på dagarna är en äldre crowed men på natten är publiken yngre överlag en bra blandning av män. Denna plats är mer avslappnad än andra bastur vilket ger det en fantastisk atmosfär.
J
Jon

14-jan-2020

Jon

Tänkte att jag skulle prova den här spela ut igen stora stora misstag personal Mycket oförskämd vid dörren last av våta handdukar nere på golvet på nedervåningen och hela stället kunde göra med en djup städning mycket tyst samt totalt slöseri med pengar kvar efter 20 minuter bad om en återbetalning och den utländska killen. På dörren var mycket oförskämd och fick ingen återbetalning.
j
jo

5-Dec-2019

stort värde

Har varit där ett par gånger, blir livligare på helgerna och kommer definitivt att besöka igen. Alltid vänlig personal och billigare än de andra i närheten. Det är alltid action i ångbadet.
D
David

17-Oct-2019

Ben

Jag har varit där två gånger under de senaste veckorna och båda gångerna möttes jag av vänlig personal. Kundkretsen var något äldre men det fanns några yngre killar och inom min åldersgrupp så jag hade en fantastisk tid!!!
b
bill

4 Jun 2019

bra avkopplande bastu

Jag tycker att detta är en av de vänligaste basturna i London, särskilt onsdagar och fredagar där personalen är mycket välkomnande, ung som gammal. Dessutom är gratis te och kaffe och de läckra kexen en trevlig överraskning.
G
Gary

7-maj-2019

Sperma i dina byxor natt

Gick på underklädeskvällen men bara ett fåtal var utklädda tyvärr. Ganska upptagen vid 9:30 med blandad publik, jag var yngst men många 40-, 50- och XNUMX-talskillar. Platsen är ok som andra sa, och alla rum fungerar bra. Jag spelade med några andra i jockstraps och mina trosor fick mycket uppmärksamhet från äldre publik, så hade en rolig kväll.
B
BRIAN A

6-Oct-2021

Het kuk

Vilken veckodag är det här?
m
moscardini

11-april-2019

Aldrig sett en sämre bastu

Plats: Gå av vid hållplatsen Kennington och gå in i denna vackra stadsdel tills du når den mycket synliga entrén. Typ av kund: Om du inte gillar gamla människor eller feta män, gå inte in i den här bastun. Struktur: Hemskt. Ett av rummen som används som bastu, värms upp av en elradiator kopplad till ett uttag utanför rummet. Onödigt att säga mer. Städning: Dålig. Priser: För högt för vad det erbjuder. Råd till kunder: Om du letar efter avkoppling i ett SPA, gå till ett för en rak kundkrets; London är fullt av dem. Om du letar efter kul med trevliga killar är det värdelöst för dig att komma hit. Tips till cheferna: Bastun är mycket upptagen och de gamla verkar nöjda, så ur din synvinkel är allt ok. Onödigt att ge råd.
F
Frank

7-april-2019

Första gången

Första gången på denna typ av lokal. Var inte säker på vad jag skulle förvänta mig men njöt verkligen. Lätt att få action och vill gå tillbaka för två kvällar för damerna. Kommer definitivt dit.
M
Mike

7-april-2019

För äldre killar

Jag var där en fredag ​​kväll. De flesta kunder var inte min typ. Dörrvakten var dock väldigt sexig och söt. Det var synd att han inte ville vara med på festen ;)
H
Howard

6-april-2019

Locker Room är en fantastisk klubb

Locker Room är en fantastisk klubb
H
Harry

3-Mar-2019

En välkomnande plats utan attityd.

Vi åker ofta hit på våra resor till London. Stället är rent, personalen är hjälpsam, uppmärksam och vänlig och kundkretsen är väldigt blandad när det gäller ålder, form och etnicitet... vilket innebär att det oftast är en bra mix. Detta är en av Londons billigare bastur och är relativt lätt att hitta från Northern Line. Du måste vara försiktig med de hala golven på nedervåningen och även vara medveten om att det inte finns någon jacuzzi (vilket är anledningarna till att jag gav anläggningarna tre stjärnor av fem). Men ge denna bastu en chans om du letar efter action i en avslappnad, vänlig miljö.
h
hall

3-Mar-2019

Är omklädningsrummet oärligt företag?

Jag gick till omklädningsrummet kl. 6.15 i kväll (02/03/2019) efter att ha kollat ​​upp deras hemsida, som ser ny och mycket imponerande ut. Det tog mig en timme att komma dit, bara för att mötas av en buttre personal som bad om 23 pund inträde, trots att det stod 20 pund inträde på webbplatsen. När jag frågade priset insisterade han på att inträdesavgiften var £23. När jag visade honom skärmdumpen av webbplatsen med priset och frågade honom när priset hade ökat, bestämde han sig för att han inte kunde engelska – och samtalet avslutades. Jag sa till honom att jag skulle skriva en recension – och han skrattade. Ett företag, som omklädningsrummet, som annonserar ett pris på sin webbplats, och sedan flagrant höjer priset när kunderna kommer, producerar en bedräglig webbplats. Bedrägeri är en handling av oärlighet, och det följer att omklädningsrummet är en oärlig verksamhet. Jag skulle råda alla som funderar på att besöka omklädningsrummet baserat på deras hemsida att tänka två gånger, eftersom informationen på deras hemsida, även om den är imponerande, är falsk. Jag hoppas att omklädningsrummet kommer att ändra sin hemsida för att återspegla korrekt information, och dessutom anställa personal som kan och vill prata med kunder – istället för att gömma sig bakom ett främmande språk för att undvika kommunikation. Det är olyckligt att den här bastun för tillfället behandlar sina homosexuella kunder med sådan respektlöshet.
H
Howard

5-februari-2019

EN utmärkt internationellt mångsidig klubb

Locker Room är en fantastisk gaybastuklubb. Jag har varit deras stamkund konstant sedan 2000-talet. Jag älskar denna mycket avkopplande och vänliga gaybastuklubb, ännu bättre än en massageavslappning den ger, mycket snyggt och rent och professionellt, omhändertaget av en flotta av deras mycket experter som är mycket vänliga och vackra och professionellt erfarna, att möta och träna olika situationer oavsett din ras kön religion utseende.
I
Ian Mowat

12-jan-2019

Förbättring de senaste åren

Den nyligen utökade delen av omklädningsrummet är jättebra med den nya bastun. På nedervåningen är det fortfarande skumt med blöta handdukar på golvet vid duscharna. Poolmattor skulle vara bättre under foten. Det gamla ångrummet på övervåningen var trevligare, men det nuvarande skulle vara ok om det inte låg bredvid rökrummet och därför luktar rök där inne. Är det verkligen nödvändigt att ha ett rökrum nuförtiden kan de ta bort det och ersätta det med en skön jacuzzi eller bättre ångbastu. Kunderna var äldre killar och till synes många bi-killar.
Z
Zack

8-Dec-2018

Älskar den nya förlängningen och nya bastun.

Denna plats är alltid bra. Det har alltid hållits rent, men ibland beror röran på att lata kunder inte lägger saker i papperskorgen. Jag menar, om du lägger en kondomförpackning i toaletten är det DU som är skyldig, inte personalen. Den nya bastutillbyggnaden är jättebra - de tog över utrymmet där frisersalongen låg och den har nu fått en ny stor TV-del, några fler bås, toalett och helt ny bastu, dubbelt så stor som den andra. Det gamla blir nog ett släng eller mörkt rum vad jag har fått höra.
M
Mark

14-september-2018

Noggrann bild

Genom att läsa alla recensioner kan du få en ganska korrekt bild. Som en plats saknar Locker Room definitivt vissa funktioner. Det finns ingen jacuzzi, bastun och ångbadet är ganska små, det finns mycket begränsade privata rum, och dessa är obekväma och ofta inte rena. Hela byggnaden är i behov av uppdatering, själva skåpen är gamla och nycklarna kanske inte fungerar. Det finns också mycket begränsad luftkonditionering eller uppvärmning, så det är antingen för varmt eller för kallt i de allmänna utrymmena. Blandningen av människor är väldigt varierande, och det är sant att det är väldigt lite attityd. Men eftersom många av killarna är stammisar brukar de sitta och titta på tv eller inte göra någonting. Men du får vad du betalar för, och det här är den billigaste bastun i London. Dessutom, om du råkar träffa människor du gillar spelar det nästan ingen roll hur stämningen är.
M
MOSHE

18 Aug 2018

Min favorit London bastu

Jag brukar gå dit mitt i veckan, mitt på dagen, så det är inte som mest hektiskt. Det goda: liten anläggning, vänlig, verkligen charmig personal - Rich är glad, håller platsen ren, har ett vänligt ord för alla, förmodligen den bästa killen de har. Publiken är generellt på den mogna sidan, folk är pratsamma, vänliga och avslappnade. Jag har varit i större, mer sofistikerade bastur (i Tyskland och över hela Europa) men ingenstans så trevlig som The Locker Room. Det dåliga: i behov av en uppdatering, vissa skåp trasiga.
T
T

23-jul-2018

Omklädningsrum bastu- Hemskt/ sanitetsavdelning bör stänga den

Hemsk - otäck-källare - Ingen luftkonditionering - gamla fläktar - smutsiga. Saneringen borde stänga ner det - det är nästan farligt.
A
Andrico

20-april-2018

Ingen jaccuzi !!

I stugorna inga skåp och inga madrasser för att ha kul ordentligt och ingen jacuzzi varför??
T
Tony

23-jan-2018

Det är vad det är, få det att hända!

Jordnära bastu, inga krusiduller här, skulle kunna göra med att uppdatera men det är inte Homes and Gardens ffs! Personalen har alltid varit mycket vänlig och hjälpsam när jag har besökt, gratis läsk. Lite nedgånget, ja, men om du letar efter action så kommer du att hitta det... Generellt vänlig och verkar vara en vanlig publik, du måste bara prata med folk, vem vet vad det kan leda till? om du är ointresserad så blir du säker på att du blir besviken, sträck ut handen och rör på dig... Kom inte hit ofta men lyckas alltid ha det bra.
D
Dvir

14-jan-2018

Undvika.

Jag åkte dit på lördagskvällen och det var knappt några människor. Jag är 35 och jag var yngst där. Dessutom är själva platsen oren och celler är obekväma att vara i - skåpen stängs inte ordentligt.
p
phill

5-februari-2018

phill

Gick i lördags. hade en bra stund.
M
Michael

6-jan-2018

Min favorit bastu i London

Jag tycker att den här bastuns litenhet och personalens vänliga inställning och männens vilja till handling bara fungerar perfekt. Så många bastur handlar om attityden hos personalen, kunderna eller bara en kombination av båda. Det jag gillade med det här är att det fanns en intimitet i en stor stad som London, som bara kändes rätt och handlingen var fantastisk.
B
Ben

19-Dec-2017

Min nya favorit

Har inte varit i London på några år. Jag brukade gå till Chariot på Shoreditch. Nu när det är borta gick jag över till The Locker Room på min 11-timmars uppehåll mellan flygen. Älskade det! Jag välkomnades vid dörren, debiterade det lägsta inträdespriset i London och hittade stället fullt av trevliga människor i olika åldrar, kroppstyper och etniciteter. Alla kom hit för att spela. Stället är gammalt och det syns överallt, men det är ganska rent. Jag hade en fantastisk tid och det här är nu min nya favorit i London.
A
Anton

15 Nov 2017

Bara en plats för mig

Har precis varit där ikväll. Anlände runt 6 och gick runt 8.30 helt nöjda. Platsen är kompakt men byggd på ett mycket bra sätt för att spela. De flesta av killarna är bara min favoritålder som är 40+ och väldigt intresserade av att spela. Hade mycket roligt. Bor fortfarande i London ett tag, så åk definitivt igen.
S
Seamus

19-Oct-2017

Mitt besök

Härlig vänlig personal, blandad skara i olika åldrar med massor av offentligt nöje på displayen - vad man inte gillar!!
S
Stephen

13 Aug 2017

Plats för förbättring

Denna plats verkar vara etablerad för 20 år sedan och ingenting har förändrats sedan dess. Inte moderna, inga uppdaterade faciliteter. ... ändå personalen är vänlig och uppmärksam.
j
john

1 Aug 2017

John

Riktigt trevligt ställe, ren vänlig personal och snabb att reagera på svårigheter och olyckor / trevlig last av killar som lossar.
G
Gilles

19-jul-2017

vänlig personal, mycket liten och ingen åtgärd

London har överraskande bara ett fåtal platser för heta dejter. Och även de går dåligt i jämförelse med klubbar i Paris, Berlin eller Bryssel. Jag förväntade mig mer action i den här lokalen. Fyra personer inklusive mig, väldigt små, varma, blöta och inte välventilerade... Rimligt prissatta men fortfarande för dyrt om det inte finns någon inne. Jag skulle inte gå igen...
V
Víctor

20-februari-2017

Mycket kul! Älskade det!

Brukade gå till Charriots Shoredicht och kände mig lite desperat efter att hitta en ny plats. Jag besöker den här lilla bastun. Positivt: 1 - bra valuta för pengarna, £10 före 1 och £13 efter, te, kaffe och kex gratis och prisvärda läsk och snacks. 2 - super vänlig personal. De frågade till och med vad du heter, den stilige unge mannen fortsatte att kalla mig Mr. V. Jag trodde att jag hade en chans när han sa att jag var snygg och fortsatte att kalla mig snygg, tills jag märkte att han kallade snygg till alla! LOL! 2- bra bastu och hamam. 3- personer går för sex inte för att paradera 4- mycket god blandning av människor och de är inte blyga för att engagera sig i sexuella aktiviteter i offentliga områden. 5 - lätt att hitta 6 - bra duschar Negativt: 1 - även om ständigt städa platsen har sett bättre dagar. Speciellt området runt ångrummet (ingången) behöver fixas. 2 - området nere är ganska kyligt. Som du kan se finns det fler positiva än negativa. Det viktigaste: På 3.5 timmar hade jag [action med] 15 män... Jag är en stor björn och jag hade jättekul!
D
David

12-maj-2018

Långt liv i omklädningsrummet!

LR är den bästa bastun i London! Servicen är fantastisk!!
A
Andrew

13-jan-2017

Vi behöver jacuzzi !!

Varför finns det ingen jacuzzi i denna bastu ??
D
Dave

18-Dec-2016

Slösa inte bort din tid

Jag mår dåligt av att säga detta, eftersom personalen är supervänlig och entréavgiften var rimlig (£13) men jag skulle inte åka hit igen. Stället är trångt, faciliteterna verkade vara slitna och det luktade överallt. Ångbastun var inte riktigt varm så jag gick därifrån efter några minuter, duscharna var kalla och hela nedervåningen luktade som en dålig kombination av fukt och cigaretter. Jag kommer att säga att torrbastun var trevlig och blandningen av killar var förvånansvärt bra - några gamla killar, några heta muskulösa killar, en skäggig kille, en annan björn och några killar däremellan. På tal om björnar - för en bastu som vänder sig till en mångfald, gav de mig en liten handduk som jag inte kunde vira runt midjan.
w
w0rms

4-Dec-2016

w0rm

Har varit här ett par gånger och måste säga att det är helt enkelt fantastiskt! Vänlig, bra atmosfär och faciliteter och kundkrets är lika bra och respektfulla också. Glömde att nämna att denna plats är utmärkt värde också! Var nervös på väg på min första gång som var den första bastun jag har varit på men fick mig att känna sig välkommen på några sekunder!! Båsen har också skärmar vilket gjorde det väldigt kått när man var inlåst där med någon, visste inte om slängrummet men kommer tillbaka för att undersöka det, förhoppningsvis på pojk- och pappakväll.
A
Adam

24 Nov 2016

Underbart ställe.

En härlig plats. Mycket vänlig personal
J
Jason

9 Aug 2016

Mycket ghetto

Slösa inte din tid. Pleasuredrome är mycket bättre mycket renare. Denna plats är liten, luktar cigaretter och verkar väldigt ghetto.
P
Phil

2 Aug 2016

Webbplatsen fungerar

Bastuns hemsida fungerar nu - så den visar alla detaljer om evenemang. De finns också på Facebook och Instagram nu - allt från och med juni 2016.
P
Phil

2 Aug 2016

Omklädningsrumsinformation på nätet

The Locker Room har nu en uppdaterad hemsida med all aktuell information om vilka händelser som äger rum. Det finns nu en aktiv sida på Facebook och Instagram - så du är välkommen att kolla in det, kommentera/recensioner och ställa frågor. Det är fortfarande den vänligaste platsen i London - och noll-attityden hos dess kunder och personal är det som är bra med platsen. Liksom "total nakenhet alltid välkommen"-etos här. Ibland finns det obligatoriska nakensessioner där du MÅSTE vara helt naken. Återigen finns det på deras webbplatser att säga när.
D
Daniel

20 Jun 2016

Strålande bastu

Om du letar efter champagne, bubbelpooler och uppvärmda uteplatser så är det här inte spaet för dig, om du letar efter lite action så är detta överlägset en av de bastur som levererar varje gång. Chefen för detta spa är också otroligt vänlig och gillar att ha lite kul också, vilket jag upptäckte efter att jag omedvetet släckte honom genom ett härligt hål på nedervåningen. Jag är cool med det här, men det hade varit coolt att få en heads up först för nu är det lite besvärligt när jag ser honom i receptionen, men ändå är han en riktigt trevlig kille och han sköter bastun bra.
B
Bob

30-maj-2016

Besviken, men inte skjuten

Har varit i den här bastun några gånger nu. Första gången jag älskade det. Likasinnade killar. Massor av karaktär (lite saknade på platser men ren). Bra chef. Mycket varmt ångbad som jag gillar. Nu senast jag gick var jag väldigt besviken. Deras hemsida hade legat nere i evigheter och jag ville veta vad som hände på torsdagen eftersom de har många temadagar. Jag ringde upp dem och pratade med en anställd som var trevlig, men som inte hade en aning om vad som hände eftersom datumen han hade slut på onsdagen, och jag ringde dem på tisdagen. Ok cool inga problem, jag är lättsam. När jag kom dit på torsdagen fick jag veta att det stänger kl. 6 för lesbiska. DAM, har sett fram emot detta i ungefär en vecka och har nu bara 45 minuter på sig att ha tur. Jag var inte nöjd som ni kan föreställa er men kommer tillbaka om det inte fortsätter att hända.
J
Jason

18-april-2016

Jason

Jag besökte omklädningsrummet för första gången förra veckan och jag måste säga att det är en fantastisk plats mycket mer personlig och liten och pittoresk men allt så lätt att hitta ditt eget utrymme om du behöver värt ett besök
l
luis

21-Mar-2016

Bästa bastun någonsin

Personalen är verkligen vänlig och platsen är riktigt ren med en gratis kaffe.
G
George W.

12-Dec-2015

Effektiv!

Det krävs bara en anslutning för att göra en lyckad kväll på ett badhus och när jag besökte The Locker Room hade jag fyra. Så, kvällen blev lyckad, även om badhuset är ack så litet och blygsamt inrett. Kunderna är inte de yngsta eller de starkaste i hela London, men de finns där av rätt anledning och de slösar inte tid. Om du är ute efter att bli lagd, kommer The Locker Room att leverera. Om du letar efter ett påkostat spa att skämma bort dig själv i... fortsätt leta.
M
Masa

18 Nov 2015

Rekommenderar verkligen denna plats!

Var ska jag börja. Jag köpte en helgbiljett på 20 pund. I princip kan jag gå in och komma ut från fredag ​​till söndag så många gånger som möjligt. Eftersom jag var en besökare kunde jag njuta av både London och Londons män. (@ ̄ρ ̄@) Personalen är alla vänliga och roliga, och det verkar finnas vanliga människor och de var trevliga människor också. Jag kände att de hela tiden städade hela området och jag kände mig bekväm att stanna där. På tal om kul, jag får alltid någon att leka med, eftersom jag är en nykomling kan jag få fördel. (≧∇≦) Jag har redan sagt till min vän att besöka där. Deras åldersintervall är förmodligen 35 uppåt. Så om du letar efter människor i 20-årsåldern kanske det här stället inte är perfekt, men alla människor jag träffade var trevliga och milda. Förresten, jag är asiatisk. Jag vill verkligen att asiatiska människor som gillar 35 plus personer ska besöka där och träffa alla herrar inklusive personalen!!
P
Per

9-jul-2015

En lokal känsla

Denna plats behöver en ordentlig översyn.Stället känns som en trevlig liten lokal butik nere på samma gata. En mycket vänlig ägare som gör allt för att du ska känna dig välkommen och sköta dina behov. En lokal skara som verkar känna varandra och även några nyanlända. Först och främst är den fortfarande väldigt liten även om den är renoverad. Antingen gillar du det här och tycker att det ökar stämningen eller så kanske du, precis som jag, tycker att det är lite klaustrofobiskt. Publiken är särskilt äldre, även porrfilmen är av äldre män då och då. Så perfekt om du gillar det. Ägaren deltar i händelserna ibland vilket är lite cheezy i mitt sinne. Rimligt prissatt, rent och trevligt, men jag skulle inte gå igen.
A
Anson

19-februari-2014

Exellent!

En utmärkt plats!

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell