Paris Gym - STÄNGT

Paris Gym - STÄNGT

Paris Gym - CLOSED

Platsikon

73 Goding Street, london, Storbritannien, SE11 5AW

Efter att ha tjänat gaygemenskapen lojalt i 20 år har Paris Gym stängt sina dörrar i slutet av juni 2015. Dess järnvägsbåge i Vauxhall har tagits över av utvecklare.

Paris Gym öppnades 1995 och drevs ursprungligen som (Londons enda) exklusivt gaygym. Under de senaste åren har situationen för homosexuella personer i London förbättrats dramatiskt, så Paris slopade policyn för "endast gay" och är nu ett gym för "endast män". De allra flesta av dess kunder är dock homosexuella som tar träning på största allvar.

Paris gym är över 8,000 ft², helt luftkonditionerat, med 74 styrketräningsmaskiner, 21 konditionsträningar, ett massivt område med fria vikter med hantlar upp till 60 kg. Det finns också en liten bastu, solstolar och massagerum. En kafébar säljer proteinshakes och drycker.

Dagliga och veckopriser är tillgängliga för turister.
Funktioner:
Gym
Internetåtkomst
massage
Bastu
Butik
Betygsätta Paris Gym - STÄNGT
3.3
Publikens betyg

Baserat på 6 avgivna

D
Dave

27-Dec-2014

Blåst bort av vänligheten

Reste till london i julklapp och tänkte ta en paus från affärerna och gräset till gymmet. WOW!!! Vänlig personal och de andra killarna på gymmet så välkomnande också. Jag hade reservationer mot ett "gay" gym. men vet du vad.....det här gymmet är bara ett jättebra och trevligt gym. Ingen öppen "gayness" om du förstår vad jag menar. Ingen cruising vilket är bra. Den har det bästa utrustningsutbudet jag har sett utanför LA - hardcore bodybuilding-utrustning i en mjuk miljö - ganska unik. Killarna som driver det här stället vet vad de gör. Och de tillåter medlemmar att ta med hundar och ha ett speciellt område för dem med kedja på väggen - fantastiskt.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell