Maxmalmassage

Maxmalmassage

Maxmalemassage

Platsikon

Chamberlain House, Cable Street, london, Storbritannien, E1 0AL

Max erbjuder en djupvävnad, helkropp och blandad massage, och är en snäll och högt kvalificerad manlig terapeut i London med 15 års erfarenhet. Tjänster för samtal och samtal erbjuds.

Max har rest över hela världen, haft chansen att se och förbättra många olika metoder, utveckla sitt eget system och omfamna möjligheten att vara unik. Han kommer att erbjuda olika metoder för att få den bästa formeln för avkoppling och för att bli av med smärtan i en massage, inklusive djupvävnad, akupressur, lymfatisk dränering och behandling av hela kroppen.

Med många vanliga kunder som är övertygade om att hans typ av massage är bäst, garanterar Max 100% professionell service och tillfredsställelse.

Betygsätta Maxmalmassage
3.3
Publikens betyg

Baserat på 42 avgivna

D
Daniel

30-jul-2022

Bästa service

Killen är bara rent guld. Stark, snygg och mycket vänlig. Helt värt det och vet precis vad han gör. Den bästa massagen jag haft hittills! Dan
S
Simon

31-Mar-2019

Fantastiskt!

Max är en underbar kille och totalt professionell! Mitt bästa val för London! Försökte med kort varsel och hans reaktion var så snabb, kom bara och fick mig att känna mig fantastisk! Magiska händer! Tummen upp!

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.