Staden Quebec

Staden Quebec

City of Quebec

Platsikon

12 Old Quebec St, Marble Arch, london, Storbritannien, W1H 7AF

Historisk gaybar som välkomnar alla. Nedre våningen är stämningen något med en annan DJ varje kväll som spelar sin egen blandning av klassiska och samtida låtar.

City of Quebec är värd för regelbunden underhållning, karaoke och speciella evenemang. Och sen licens innebär att kunderna kan njuta av en prisvärd sen utekväll. Blandad publik. Gratis WiFi tillgängligt.

Vardag: 12:2 - 12:3 måndag till onsdag. XNUMX–XNUMX torsdag till fredag

Helg: 12 - 3 lördag. 12–1 söndag

Närmaste station: Marmorbåge (Central Line)

Funktioner:
bar
Dans
karaoke
Musik
Betygsätta Staden Quebec
2.8
Publikens betyg

Baserat på 24 avgivna

R
Rob

14-september-2019

Nya ägare (Greene King's) har förstört denna plats

Brukade älska denna plats, sedan stängde de för disco nerför trappan (gjorde en rak paniobar) Renoveringarna de gjorde på denna plats, (slöseri med pengar det såg hemskt ut efteråt) dryckerna är mycket dyra!!!!! Stämningen är hemsk nu, det är inte många som går dit längre, Greene Kings ägarna har inte en aning om vad de gör, sa att de skulle behålla det som ett gayställe (sen stänger gaydiskot på nedervåningen LOL) Jag har varit ner för trappor ett par gånger sedan det blev en pianobar (normalt bara en hand full med folk där inne, helt borta), borta eller den gamla goda tiden när det här stället brukade vara fullsatt. Jag förväntar mig inte att det här stället kommer att vara öppet så mycket längre som en gaylokal, killar. Slösa inte dina pengar eftersom - det är skit nu..
A
Antony

26 Nov 2018

för dyrt

Nåväl tydligen är det gay igen, även om det igår kväll var en huvudsakligen heterosexuell publik, och absolut ingenting som på den gamla goda tiden när man var tvungen att tränga sig igenom folkmassan för att komma till lös! Men för mer än £5 för en pint är detta inte en plats jag skulle ha råd att gå till längre. Vi kan skylla på ölskatten, företagspriserna, höga hyror etc, men om en av Greene Kings konkurrenter i London lyckas sälja en pint för runt halva detta pris så ser det bara girigt ut. De kanske borde överge sina 2 för 1 tidiga erbjudanden för att göra en vanlig pint lite mer överkomlig. Det finns helt enkelt inget sätt att studenter eller personer med blygsamma inkomster har råd att gå ut till dessa priser.
D
Domokos

22-jan-2019

Bra ställe att gå ut

Quebec har renoverats både i huvudbaren och i källarbaren, nu ser det riktigt ljust, stilrent och fortfarande kyligt ut. Scenen som har byggts för ett tag sedan ger en bättre bild av akterna... ah ja, det händer mycket i Quebec. Så på söndagar pågår Cabaret/livemusik. Från onsdag till lördag kan musikälskare njuta av en trendig och lite elegant pianobar på nedervåningen som är Londons enda singalong-ställe för närvarande. Torsdagar är karaokedagen så jag antar att jag kan säga att de verkligen jobbar hårt efter år av otur med den tidigare ledningen och baren kommer tillbaka till gayscenen igen!
B
Billy

17-Dec-2017

Inte längre en gaybar

Efter så många år är det inte längre en gaybar, bry dig inte om att slösa bort din tid eller pengar.
P
P

4-september-2018

P Langking

Det är en gaybar igen! Yay, efter ett eller två år av att gå "straight", är det tillbaka till att vara lika gay som Oz. Flaggar överallt och tillbaka till att ha gaybartenders. Älskar det.
M
Mick

6-maj-2017

Riktigt trevligt ställe

Första besöket var jag imponerad, men positivt överraskad över att se en blandning av människor från gay hetero Bi & lesbisk. Bra barpriser för West End, rent bekvämt. Jag önskar att jag hade stannat längre för disco. Men drog & var iväg för lite intimitet.
P
Peter

15-jul-2017

INTE VÄRDE FÖR PENGAR

£2.48 För en flaska vatten är SÅ överprissatt.
A
Antonio

3 Aug 2016

Aggressiv chef

Fruktansvärt aggressiv chef, dålig uppfostran främst med äldre människor. Högljudd musik som inte kan kommunicera med barmän på ett artigt och ordentligt sätt för att köpa drinkar. Det rekommenderas inte.
D
David

18 Jun 2016

Ny ledning.

Jag åker till staden Quebec med några månaders mellanrum. Chefen och personalen var inte dåliga och allmänt välkomnande och nätterna var trevliga. Mitt senaste besök var dock annorlunda. Den nya chefen riktade in sig på de äldre stamgästerna och fick ett par utkastade utan observerbar anledning. Vet inte om hon vill göra det till en lesbisk plats? Har säkert en agenda.
O
Otto

19-april-2016

Gerontophilia (om: Jacks recension)

Det är ingen idé för rentboys eller hustlers att vara här på jakt efter affärer. Platsen är aka "Elephant's Graveyard" (googla det) på grund av att de äldre kunderna njuter av sällskap med unga gerontofiler som helt enkelt gillar gamla män. Det är ingen transaktion inblandad. Och det har varit likadant i många decennier, jag tror att puben är typ 200 år gammal. Och därför är ungdomarna du har sett antingen rentboys som inte kommer tillbaka, eller den vanliga unga publiken utan att behöva övervakas av personalen.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell