Chariots - Vauxhall (STÄNGT)

Chariots - Vauxhall (STÄNGT)

En av södra Londons främsta gaybastur med över 500 skåp som drar in efter klubbarna.

Chariots - Vauxhall (CLOSED)

Platsikon

Rail Arches, 63-64 Albert Embankment, london, Storbritannien, SE1 5AW

Populär gaybastu i hjärtat av Vauxhall gayby. Vagnar är upptagen varje natt, särskilt på helgerna efter att de närliggande barerna och dansklubbarna stänger.

Faciliteterna inkluderar 500 skåp, två 20-manna ångrum, två 30-manna bastur, två mörka rum och en labyrint med 50 privata hytter. Det finns ett internetcafé med TV-rum.

Öppet till sent på vardagar och nonstop på helgerna. Bli inte förvånad om du måste köa från 4:XNUMX en söndagsmorgon när det är stor fest i Vauxhall-området.

Vardag: 12:00 - 08:00

Helg: 24 timmar

Närmaste station: Vauxhall

Funktioner:
Labyrint
Avkopplande stugor
Mörkt rum
Kafé
Internetåtkomst
Ångbad
Bastu
Betygsätta Chariots - Vauxhall (STÄNGT)
3.2
Publikens betyg

Baserat på 172 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

A
Asia

10 Aug 2020

Asiat förstördes i Vauxhall

Jag åkte dit flera gånger under min vistelse i London. Upplevelsen var stor!!! Platsen var okej men mer än något annat var åtgärden fantastisk (huvudsakligen varför vi är där). Killar är riktigt heta. Fick mig själv för en godbit. På ett besök, minst 20 killar jag hade kul med. Bättre än pleasuredome.
a
ali firaas

22 Nov 2021

Pocdi786

Håller helt med om det.
P
Paul

20-Mar-2020

Moody personal vid ingången men allt bra i ryggen !!

Personalen kan vara ganska ovälkomnande men en gång i ryggen träffade jag en grupp härliga unga män som visade mig en fantastisk tid och jag har regelbundet träffat dem på andra bastur där personalen är mer artig och vänlig!!
S
Southend

10 Nov 2019

Nöjd kund

Jag besökte det på en hektisk söndagseftermiddag och det var fantastiskt. Hade mycket roligt i ångbad, katakomber och i mörkt rum. Värd varenda krona. Jag fick också ett personligt bemötande av en medlem! Rekommenderar gärna till alla!
A
Anon

13-september-2019

Värsta stället jag någonsin har varit på

Detta är bokstavligen den värsta anläggningen jag någonsin har varit på! Du kunde inte betala mig för att gå tillbaka! Det är dyrt för vad du får! Lokalen är så nedgången och gammaldags. Det var inte rent, faciliteterna var under standard, det var tomt, videorna var dåliga! Det fanns inte en enda snygg person där och ingen som helst action. Jag skulle ärligt talat aldrig gå tillbaka hit. För 2 stopp på tunnelbanan är Pleasuredrome i Oxford Circus så mycket bättre. De har åtminstone försökt göra det till en trevlig miljö. 0/5
M
Martin

27-jul-2019

Liksom plats

Sökandet på lördagen är ett besvär, men killen var artig och lika affärsmässig som de flesta utbildade säkerhetsvakter i London. Behovet av det är dock ganska uppenbart. De använder också sitt omdöme och söker inte under mitt i veckan, då jag oftast är på besök. Är långt ifrån Adonis (tänk andra änden av landet) men brukar ha kul. Faciliteterna är anständiga, även om bastun är skarpt upplysta nu, och den där tecknet om ingen aktivitet i jacuzzin: de menar det. Bättre värde mitt i veckan
M
Mario

14-jul-2019

Kommer aldrig igen

Så jag åkte dit på söndagsmorgonen på London pride weekend. Personalen vid entrén sökte igenom mig och min ryggsäck som om jag befann mig vid en sökinrättning i ett fängelse. Sedan sa de att de skulle ta bort mitt vatten och min poppers eftersom de inte var förseglade. Självklart var de inte det! Jag drack vatten och använde poppers kvällen innan. de föreslog att jag skulle köpa poppers någon annanstans och komma med en förseglad flaska. Jag har aldrig i mitt liv sett ett gayställe som inte tillåter att ta in en flaska poppers! Jag tog mitt vatten, mina poppers och gick till en annan bastu i närheten. Som för övrigt hade en fantastisk personal, inga attitydbesökare och jag hade det jättebra där. Kommer aldrig tillbaka.
M
Miguel

19-jul-2019

Mr

Hej Mario! Kan du berätta för oss vad den andra bastun du gick till? Det kan hjälpa andra som känner på samma sätt som du om Chariots (förresten överprisbastu!).
D
Disappointed

9-jul-2019

Säkerhet på en helg är inte trevliga människor - se upp!

För att ge lite bakgrundshistoria har jag under åren varit stammis i de flesta av Chariots grenar, så känner de flesta chefer som har arbetat i olika grenar från ansiktet. Det här är första gången någonsin som jag någonsin har blivit oförskämt och olämpligt vägrat tillträde till någon av Chariots grenar och din sista kvarvarande gren. För nu – du har förlorat en en gång lojal kund. Lycka till med allt, du kommer att behöva det.
R
R

21 Jun 2019

kul alltid

Jag besöker den här bastun regelbundet, jag har alltid kul här. Detta är mycket större i storlek, massor av hytter, duschmöjligheter och ångbad och torrbastu. Jag ser alla typer och nationaliteter besöka här, vilket är fantastiskt. Jag är säker på att du inte kommer att göra dig besviken när du besöker här. I London är detta det bästa
M
Mike chisholm

21 Jun 2019

FJÄSTLIG PERSONAL

Många av personalen på denna plats kommer från länder med en fientlig regim. Tyvärr har flera bibehållit en del av detta. När kunder betalar £20 inträde har de rätt till en viss nivå av respekt och artighet. Många killar är lite oansvariga när det gäller säkerhet här snälla vara vaksam.
P
Peter J (56 yr old)

30-maj-2019

Gör det inte!

Den mest ovänliga personalen på framsidan. Säkerhetssökning vid inresa. Inga poppers säljs på plats. Många tippare går runt och runt och inte för mycket roligt. Mörka rummet var upptaget. Vi skulle aldrig återvända.
m
michael

12-maj-2019

rent och varmt

På helgen på en söndagseftermiddag lockar bastun en sofistikerad herrskara. Räkna med att bli bortskämd i en helt ny bastu och jacuzzi där du kan koppla av och smälta bort alla dina veckovisa bekymmer. Jag går dit varje vecka och jag kommer bort och känner att jag har varit i ett lyxigt spa på landet.
K
Kostas

22-april-2019

Oförskämd säkerhetspersonal

Aldrig mer i den här bastun. Säkerhetspersonalen och policyn för denna bastu är fruktansvärd. Efter 1,5 års användning tror jag att denna bastu är hemsk. I början var det perfekt men de senaste 6 månaderna var personalen och säkerhetspolitiken fruktansvärda. Aldrig mer.
E
Esra

26-Mar-2019

Besökare

Även om ett fåtal personer i anläggningen, verkade det inte rent. rost i taket, inte den bästa upplevelsen trots liten publik
P
Peter

20-Mar-2019

London kille.

Jag har använt Vauxhall Chariots på och av under de senaste fem åren. Det har alltid varit den bästa Londonbastun enligt mig. Atmosfären är vänlig och inte lika mörk som många andra bastur. Nyligen vid två besök blev jag kontaktad av den nya chefen som var mycket oförskämd och anklagande på sitt sätt. Det slutade med att jag lämnade kort därefter vid båda tillfällena. Jag förstår att bastupersonalen har ett jobb att göra men den här typen av attityd bör aldrig användas av frontlinjens personal eftersom det är så avskräckande. Jag har sett samma chef följa andra bastuanvändare på ett skrämmande sätt. Jag kommer inte tillbaka om just den här personalen är närvarande. Jag skulle ha trott att varje anläggning som är beroende av kundnummer för att överleva skulle vara mer försiktig med vilken typ av personer de anställer.
L
Lars

12-Mar-2019

Inte samma som det brukade vara

Manager med dålig attityd på ons/sön. Går runt med sin ficklampa, men ingenting städas. Det var mycket bättre för 1 år sedan.
T
Tom

3-Mar-2019

Kasta dina pengar på vägen

Kundkretsen faller snabbt och med goda skäl. Platsen är smutsig när personalen gör sitt bästa, allt är ogjort av lat ledning. Det finns dålig arbetsattityd och okunskap gentemot oss som betalar för det där lönerna. Ledningen och ägarna borde skämmas över verksamheten och dess skick. Det finns så många bättre ställen än det här stället.
C
Chris

12-jan-2019

En blandad väska

Jag har varit fyra gånger nyligen och varje gång jag kom bort glad att återvända. Det finns många stugor och ett mörkt rum där jag gick och snart fick sällskap av andra. Det ledde till att vi upptäckte en partner och därifrån gick vi till en stuga för att roa oss. Jag tog kondomer och glidmedel.
r
rass

17-Dec-2018

Följ husreglerna

När du går in i människors hus är du bunden till deras husregler. Således många kommentarer säger att personalen är oförskämd eller att mycket problem är allt eftersom när vi inte följer reglerna. Jag är faktiskt väldigt glad att det görs innan jag går in i lokalen eftersom det i slutet är för vår egen säkerhet. Speciellt när det är nära klubbområdet. Lägg till, särskilt på helger som har öppet 24 timmar om dygnet. Mitt andra besök här efter att ha läst alla dessa kommentarer kan jag generellt dra slutsatsen för kommande besökare. I slutet hjälper de rätta kommentarerna många andra besökare att komma med. Här kommer du: 1. Säkerhet - ja de kommer att kontrollera innan du går in, om du inte är skyldig varför behöver du oroa dig? 2. Personal rude-vem sa? Det du ger det är vad du får. Jag har en mycket bra tid där, särskilt personalen som i baren var mycket vänlig (tyvärr att jag inte kommer ihåg hans namn). Så var snäll mot människor, de kommer att snälla tillbaka mot dig. 3. Valuta för pengarna? Ja för att inte säga att det är dyrt, särskilt på helgerna, men jag tror att det är värt för besökare som jag att komma en gång i tiden. 4. Renlighet - jag säger inte att det är mycket rent men det här är det område som jag tror att de kan förbättra ytterligare (såvida inte ägaren läser detta). Sammantaget värt ett besök.
M
Max

7-Dec-2018

Fruktansvärda säkerhetstjänster och okunnig personal

Personalen är inte kapabel att hantera incidenter, tillåter andra motstridiga homosexuella besökare att ta dina privata bilder och vägrar ingripa för att radera dem, inget integritets- och säkerhetsstöd alls, de bryr sig helt enkelt inte, vem som helst kan komma och ta dina bilder inuti . Torrbastu är inte särskilt torr och ibland trasig och fungerar inte särskilt bra. Golvet är smutsigt och stugorna städas inte ofta.
T
Tony

3-Dec-2018

Chariots - Vauxhall (STÄNGT)

Ja, 500 skåp i omklädningsrum, men på sistone har många av dessa 500 skåp stått obemannade alldeles för länge, med andra ord även på helger (fredag ​​och lördagskvällar) inte lika upptagna som Chariots Vauxhall brukade vara i det gamla goda. dagar då man skulle hoppas på att fortfarande kunna få ett skåp när man anländer. Det har fortsatt att vara en överraskning att de flesta av kunderna som beskyddade de andra stängde fyra filialer, särskilt kunder från Shoreditch, och Streatham har inte gått över till att komma till Chariots Vauxhall som den enda filialen kvar. Det är väldigt nedslående. En ytterligare överraskning är att man kan förvänta sig att under denna period SWEATBOX genomgår renoveringar att Chariots Vauxhall återigen kommer att bli upptagen åtminstone under helgerna. Det är ganska synd, och det får en att undra varför, *är det för att folk skulle behöva korrigera sig för att gå ut på gatan och ta en cigarett? *Är det så att spotlights @ jacuzzin är alldeles för ljusa? eftersom mycket ljusa nästan bländande ljus inte är så lugnande/lugnande/avslappnande etc som man kan förvänta sig i ett gay cruising spa, som kan erhållas i andra bastur inklusive NZ sauna Amsterdam, etc! *är det så att det inte finns någon enskild dusch-med-slang för att underlätta dusch? Detta för tankarna till SUNCITY bastu Paris där det till och med finns ett särskilt utpekat område med sköljningsanläggningen. *är det den dyra startavgiften på £20? -eftersom Pleasuredrome bastu Waterloo är £18 i själva verket £13 med QX annons, och lika £13 för under 25 år med bevis på ålder och de är öppna 24/7. -SWEATBOX bastu Soho strax utanför Oxford Street station kostar £17 inträde för 24 timmars pass (betyder att kunder kan gå ut och komma tillbaka inom 24 timmar utan extra avgift), £19 för 48 timmars pass (kunder kan gå ut och komma tillbaka inom dessa 48 timmar utan extra avgift), £10 för under 25 plus deras måndagar och torsdagar specialitet för studenter och under 25, och de är öppna 24/7 -Och The Locker Room sauna Kennington hela WEEKEND PASS är £20 eftersom de är öppna 24 timmar om fredagen - Söndag (stänger midnatt söndag) och kunder kan gå ut och komma tillbaka när som helst under helgen utan extra avgift. *är det internet? när det gäller Grindr och många andra appar och webbplatser. I likhet med vad onlineshopping nu gör med våra high street-butiker eftersom man har sett många stänga ner! Det är tråkigt att så många bastur stänger, "Thermos Sauna Amsterdam", etc. Jag hoppas verkligen att vi som en del av vår homosexuella livsstil ska hjälpa till att bevara bastur i hela Europa, eftersom de är ett säkert mötesområde. Och operatörerna ska också hjälpa till genom att komma med idéer för att locka kunder! Ingen är glad över att vara i en bastu som inte är upptagen.
P
Paul

27 Nov 2018

Stor och rolig

Jag gick till Chariots för första gången på måndag eftermiddag. Jag förväntade mig lite folk och förmodligen inte kul alls. Däremot var det en hel del killar i alla åldrar och former. Jag är 52 och jag tänker hela tiden att allt beror på din attityd. Jag spelade med 4 olika killar yngre och äldre än mig. Jag åker säkert igen.
S
Steven

19 Nov 2018

Väldigt trevligt

Efter att ha läst olika recensioner var jag orolig över hur denna plats skulle visa sig vara. Jag hade läst att du genomsöks och vätskor beslagtas. Detta hände inte mig eller min vän. Vi anlände vid 2 på en fredagseftermiddag och åkte iväg vid 6. Jag förväntar mig att någon sökning kan göras senare när det är mer sannolikt att människor kommer in på platsen med alkohol förklädd som vatten eller försöker smuggla in droger efter att ha lämnat barerna och klubbarna i området, så därför kan jag förstå sådana åtgärder. för din egen säkerhet. Människor kan och dör i bastur när de blandar droger och/eller alkohol med varma ångbastur. Faciliteterna var mycket rena och drycker (vatten och burkar) för £ 1 var mycket rimliga. Kom ihåg att ta med dig ett £1-mynt för att få plats i ett skåp...du får tillbaka detta från skåpet när du är redo att gå. £20 inträde gör att verka brant för vissa, men London brukar vara dyrt överallt (en huvudstad så inte oväntat). Duschar var härliga. Bastulåda stor. Porr bio rum trevlig. Massor av mycket rena rymliga stugor att spela i. Loungeområdet var stort med bekväma lädersoffor att sitta på. Personalen var vänlig och effektiv. Stället verkar vara i mycket gott skick.
S
Shawn

23-Oct-2018

Krångligt område

Området verkar ganska coolt, och jag gillade alla områden men ingen action. Jag såg några attraktiva killar gå hit, så om du är väldigt vältränad och attraktiv har du bättre tur. Inte så dyrt och jag kanske bara åkte på en natt. Jag skulle försöka igen men hörde att det är upptaget runt 3:XNUMX på helgerna och jag gick tidigare än så. Personalen var trevligare än recensionerna sa. Jag ser vad de pratade om. De får dig att känna dig konstig för att vara där, säkerheten var trevlig och kändes trygg på grund av det.
C
Chris

18-Oct-2018

Hemsk plats

Smutsiga illaluktande dåligt sköta plats. Personalen städar inte platsen så toalettstugorna och hela stället är extremt smutsigt och illaluktande. Jag kan inte tro att jag har betalat £20 för inträde till denna hemska plats. Gå inte dit.
M
Mark

24-september-2018

Värt ett besök

Att läsa igenom recensionerna ger en blandad bild. En person sa att det är ett slöseri med tid om du är över 45. Som en person nära 60 måste jag säga att detta är ganska osant. Jag går sällan därifrån missnöjd. För det andra finns det negativa kommentarer om personalen, men personligen har jag aldrig stött på direkt elakhet. Vissa kanske är mer vänliga än andra, men de gör bara ett jobb; dessutom, vem går till en bastu för att umgås med personalen? Lokalen i sig är förmodligen den bäst anlagda och bäst utrustade bastun i London. Visst är de 2 ångrummen och 2 basturna stora men dåligt använda. Det är sällan många människor i dessa rum. Antalet privata rum i hans lokal är stort, och de är rymliga, definitivt bättre än andra bastur i centrala London. Så priset på £20 återspeglar förmodligen bara det faktum att tillhandahållandet av faciliteter är bättre än de flesta.
J
Jake

19 Aug 2018

Sinnes undrande

Gick till denna bastu på lördag kväll (10:2-18:20). Betalade £1 för att komma in som student, vilket inte precis var en jätterabatt med tanke på att det är en dyr £40 som standard. Glöm inte heller att ta med £XNUMX för skåp. Det var ganska upptaget med ett XNUMX-tal killar där, men det var inte mycket när det gällde saker. De två bastorna och två ångbaden var alltid helt tomma, och alla bara undrade runt i labyrinten i cirklar och försökte hitta någon, men utan att många gick för något av det. Lukten av poppers var illamående, och ingen av sängarna var ren. Jacuzzin var full av människor som chattade vilket var trevligt. Och det var massor av action i det mörka rummet – även om det här var en av de få platserna där något verkade hända. Jag tyckte att spegelrummen var ganska bra, men återigen ingen använde dem riktigt. Bristen på tillgängliga glidmedel och kondomer i områdena var inte stor, eftersom man oftast var tvungen att gå hela vägen tillbaka till skåpen. Jag är inte säker på om publiken är kräsen eller blyg, eller om det bara är inställningen som är fel, men det verkade inte som en livlig plats att vara på. Jag håller också helt med om alla negativa kommentarer om personalen, eftersom dörrvakterna och säkerheten bara var bisarra och helt ogästvänliga. Det är som att de skrattade åt att du var där. Positiva: Mörkrum, spegelrum, ganska upptagen Negativt: Personal, renlighet, för mycket vandring, dålig lukt, dyrt Sammantaget: Prova det om du måste, men jag skulle inte rekommendera det, och kommer inte att ge det en andra chans.
T
Tom

14 Aug 2018

Jag kunde inte bry mig om mindre attityder.

Den här verksamheten klamrar sig knappt fast. Personalnivåerna har nu minskat till ett minimum. Städning är i bästa fall krampaktigt, madrasslukt på grund av brist på städpersonal, brist på ordentliga rengöringsmedel som gör jobbet bra. Brocken / ineffektivt handsprit fortfarande på plats. Vissa receptionspersonal bör ha annan anställning, inte på framsidan av huset. Handdukar gamla, gråfärgade vid tillfällen. Vilken temperatur tvättas de vid undrar jag? Vattentemperaturen i duscharna har nu förbättrats, tack.
M
Mike

10-jul-2018

Om du gillar beary killar är det här bastun för dig ....

.....lyckligtvis älskar jag beary guys! Jag tror att detta nu är den sista Chariot-bastun i London, sedan Shoreditch och Waterloo köptes ut, och Limehouse är nu Sailors. Det är fortfarande en ganska anständig bastu vid rätt tidpunkter, men kan vara en stor besvikelse vid andra tillfällen. Precis som alla andra bastur/kryssningsbarer/ställen är det kundkretsen som står för evenemanget. Om det inte är upptaget eller om du inte tycker om folket där vid tillfället även om det är upptaget, kommer din bedömning av platsen troligen att vara lite skev baserat på om du hade det bra eller inte, men jag gör den här recensionen baseras främst på själva platsen. – Jag har varit där på kvällar där jag har haft väldigt roligt, och jag har varit där på kvällar där det inte har hänt så mycket. Det skulle vara orättvist om jag recenserade platsen vid ett nedslående besök, särskilt som jag har haft några av de mest frekventa upplevelserna här. Ett stort plus med den här platsen framför någon annan London-bastu jag har varit på är det faktum att den är (för det mesta) rullstolsvänlig. Det är också en av de största basturna i London, och allt är på en våning. Personalen är vanligtvis vänlig, och ja, det finns en säkerhetsman som kontrollerar folk, men vad är problemet om du inte har något att dölja? Det här är London. Många nattklubbar och pubar gör detta, och om du har problem med att personligt utrymme invaderas av främlingar, varför går du in i en gaybastu? Du får två handdukar (korrekt handdukar, inte tunn trasa) och ett skåp i anständig storlek. Det finns en stor lounge och en förfriskningsbar som vanligtvis är välbemannad. Ganska anständiga priser med tanke på den fångna marknaden! Duschar är ok-ish. Det finns en hel del av dem, men vatten kan vara lite dribbla. 2 torrbasturum, det ena varmare än det andra. Båda är uthärdliga värmemässigt, och y är ganska stora. Även 2 ångbad. Ingen skillnad i värme vad jag kunde se, men ändå bra att ha...de verkar bara inte vänja sig så mycket. Trevlig stor jacuzzi, väl upplyst och rymlig. Vatten med en bra temperatur, men kan vara lite klorerat ibland, och det kan bli en samlingspunkt för sexuell aktivitet, så om du bara vill använda jacuzzin för ett dopp, och det är upptaget, tänk på att du kan stöta på udda vandrande hand eller 3. Det huvudsakliga lekområdet är stort, inte alltför snurrigt och tillräckligt med ljus för att faktiskt se andra killar. 2 porrbioområden, även om dessa verkar fungera som sovplatser för övernattningar. Massor av bås, och vissa är spegelrumsområden. Det finns också ett stort mörkt rum, men det verkar inte finnas ett område för gruppsammankomster. Loungeområdet är det bästa i ett London, det finns sittplatser som används som sängar av övernattande, men det är väldigt icke-attityd. Bara negativa.... det är den dyraste bastun i London. Det är inte lika centralt som vissa bastu, men det är i hjärtat av Vauxhall, så inom räckhåll för många andra barer och klubbar. Åh, och imho, killarna som jag har sett här verkar passa bättre in i mina personliga preferenser. Mestadels äldre killar (30+), och på en fredag/lördag kväll efter RVT är kundkretsen biffig, beary, manlig och skäggig.
N
Neil

22-Mar-2018

Ingen åtgärd - oförskämd personal

Besökte Chariots Vauxhall lördag kväll. Killen i receptionen var väldigt oförskämd. Det var ett 15-tal killar i bastun men ingen chans till handling. De flesta killar går runt och runt och söker Grindr på sin telefon. Anläggningarna är gamla och smutsiga.
B
Bill

18-Mar-2018

Inte en trevlig plats

Otrevlig personal. Läs recensionerna innan och tänk bara kan inte vara.
L
Lee

1-april-2018

Var försiktig

Bra säkerhet, stor säkerhetskille han är rolig men sträng försöker stoppa droger och problem men vårt samhälle är hårt arbete
G
George

11-Mar-2018

Personal / dörrvakter måste vara respektfulla

Jag tror att bastur i London och särskilt den här har glömt att de driver ett företag och måste locka till sig kundkrets. Behandlingen av dörrvakterna/säkerhetskillarna är ganska äckligt och inte acceptabelt på något sätt. Jag förstår verkligen att de är på ett uppdrag och gör sitt bästa för att inte låta folk gå in med droger, men du måste hitta ett annat sätt att kontrollera det. Du börjar inte bara konfiskera människors ägodelar, inte ens dina cigaretter låter de dig ta in. Se andra bastur i Europa hur de bedriver verksamhet, titta på bastur i Tyskland till exempel...
K
Kev

14-jan-2018

Ingen chans att agera

Jag åkte dit en lördagskväll i december från 20:00 – 22:00 och platsen var tom. Personalen är likgiltig, det är relativt rent, bara en biograf fungerade och bara ett glory-hål i hela stället. Och om du är över 45 glöm det - du har absolut ingen chans att ha action där - även om du är en fullständig hunk och hänger som en häst, ingen chans. Det var mitt andra och sista besök, om du vill ha anständig action inom några minuter efter att du fått av dig ditt kit prova bastun i Brighton och Hove, de är så mycket bättre.
L
Lee

8-februari-2018

Tyst

Det är fullt upp på fredag ​​och lördag nätter efter midnatt gick du till tidiga härliga stora säkerhetskille på dagarna & personalen på nätterna, särskilt receptionisten från norr.
R
Ryan

11-Dec-2017

Skrämmande inträde

Denna plats behöver ett nytt säkerhetssystem. Friskad av en dörrvakt som jag aldrig har stött på när jag gick in i en bastu. Poppers och tobak tog av oss och fick höra att jag skulle behöva köpa oöppnade poppers inuti. Ingångspersonalen var oförskämd och verkade inte vilja svara på våra frågor baserat på detta beslutade vi att be att vända och prova, en annan vilket är synd.
G
Gilles

30-jul-2017

Très moyen (un de plus ...)

Je pensais que Londres serait une ville chaude et dynamique... Erreur... Deuxième étape dans mon tour des saunas londoniens et guère meilleure que le Pleasuredrome. Très peu d'endroits pour les gens comme moi qui cherchent des plans hard et directs. Ce sauna est certes frequenté et l'accueil est sympa mais pas beaucoup d'action... Des équipements pas très grands, des gens qui tournent à se regarder sans plus, pas de darkroom, un sol glissant. Un seul endroit pour les capotes et le gel : à l'entrée. Comme il n'y a pas beaucoup d'action dans les cabines, ce n'est d'ailleurs pas un problème...
M
Matt

19 Jun 2017

Jag träffade min pojke Sav

Jag gick in i bastun som jag brukar, la min mjuka handduk i skåpet och drog sakta av mig läderbyxorna. Först då i ögonvrån såg jag en lång mörk och stilig grekisk hane som lustigt leende på mig. Jag kunde känna att den sexuella spänningen mellan oss byggdes upp och vi började äntligen prata. Han berättade att han hade färska kläder och att hans crep-spel var på rätt plats. Jag älskar en man som har fina kläder. Han sa också att han har en walk-in-garderob och 8 Barbour-jackor i sin Penthouse ovanför Dixies-kycklingen. Han sa att han var ett ivrigt Millwall-fan och gick regelbundet på utflyktsdagar med sina pojkar Stretch och Spanish Joe. När han stirrade mig i ögonen och sa de där magiska orden "Make Dat Ting Hard Fam" smälte jag och vi hittade ett bås. Nästan 18 månader senare och efter flera framgångsrika dejter till gaybarer ane stone roses vill vi nu gifta oss. Sav gillar fortfarande sitt sociala liv men en dag förhoppningsvis kan vi adoptera ett barn och bilda en riktig familj tillsammans.
J
John

20-april-2017

Frågar Subman.

Jag har varit omkring 5 gånger och njuter av varje besök. Men nu vill jag bli lite mer äventyrlig. Är det tillåtet att ta bilder på våra telefoner? Och jag skulle också vilja visa mig själv i ett av de mindre rummen genom att visa en liten skylt som säger något i stil med "sub kräver Master för disciplin". Jag undrade bara hur man skulle se på den här typen av beteende där inne. Jag kommer inte att förneka det, jag är en väldigt kinky sub och skulle älska att träffa en potentiell mästare på detta sätt. Tack
R
Rashid

8 Aug 2016

Fint ställe

Jag kom dit. Det finns en trevlig plats för homosexuella. Jag gillar det.
F
Felipe

9-jul-2016

de bör sätta en standard för kundkretsen

Fantastiska faciliteter, stor ny jacuzzi, renlighet är perfekt. Dock för många gamla oattraktiva män. Jag minns att jag gick innan och hittade sexigare (yngre) killar. De måste sätta en högre standard för kundkretsen när det gäller personligt utseende.
e
elliott

2-jul-2016

Säkerhetsproblem

Jag gillar inte att bli kontrollerad av säkerhetsmännen varje gång jag kommer hit en gång och bara en gång är det väldigt illamående plus att säkerhetsmannen inte gör sitt jobb ordentligt. Han släpper fortfarande igenom droger och jag tycker att säkerhetsmannen är väldigt oförskämd av att allt är bra. Plus för dyra £19 är för mycket det måste vara £10 entery plus det behöver en ordentlig matmeny.
N
Niels

11-april-2016

Ovänligt, poppers är inte tillåtna

Jag försökte besöka den här bastun på lördagskvällen. Kassörskan var ovänlig och sa att jag måste vänta på inspektion. Jag hade inget bagage. Efter ett tag dök en man upp och sa att han skulle röra mig överallt, som en polis. Jag var en besökare från Schweiz och hade såklart inga droger, bara en flaska arom/poppers. Jag fick höra att även detta är förbjudet. Så jag bestämde mig för att inte spendera mina pengar här och gick till omklädningsrummet istället, där jag hade det trevligt.
S
Sam

24-Mar-2016

sammi

Ja, jag har slutat gå dit. Denna bastu är inte lika bra som Amsterdam, Paris eller Bryssel. Det är nu över pris jämfört med den andra europeiska bastun, synd eftersom det var en rolig bastu
B
Bruno

29-februari-2016

Sökte på väg in

Jag åkte dit på söndagseftermiddagen med min bf, i princip för att koppla av efter en vild helg. Först provade vi Shoreditch, eftersom vi visste att det snart skulle stängas, vi randade (inget svar, kollade deras hemsida, ingen info, så vågade oss dit och STÄNGDE, ok vi begav oss till Vauxhall, vi kroppsvisiterades, innehållet i min väska granskades och mina cigarrer greps! Till och med en vattenflaska jag tog med hemifrån, de fick mig att kasta den, när jag frågade gorillan vid ingången varför, sa han, "vi vet inte vad som finns inuti sa jag, "vatten helt enkelt, lukta på det" var tvungen att gå till gatan och slänga den. Jag ville inte delta i en annan diskussion angående mina cigaretter, så jag lät det vara. Vi betalade våra £19 vardera, stället var helt enkelt äckligt, jag har varit till bastur i Sydamerika och de är 100 gånger bättre.Smutsigt, INGEN av duscharna fungerade ordentligt, vi vågade inte gå in i det turkiska badet och vi stannade i bastun och jacuzzin (jag bad bara att de satte tillräckligt med klor) Efter ett tag ville vi ha lite intimitet i en av stugorna, ingen av dem med fungerande lås, för att inte tala om madrassernas tillstånd, så vi bestämde oss för att lämna vår intimitetsstund för att komma hem. Sammanfattningsvis, snuskig plats, oförskämd personal, trasiga faciliteter. Synd att detta nämns i vissa gayguider som "The best Sauna in London" detta kan bara betalas, ingen person med en miniminivå av hygien skulle kunna göra ett sådant uttalande.
b
bob

2-Mar-2016

växa upp

Bouncers är där av en anledning för att hålla människor säkra, gå till vilken bar eller bastu som helst och ditt vatten kommer att tas av dig. Brydde du dig om att rapportera till en chef att stugorna behövde städas?
T
TGE

29-februari-2016

Chariots - Vauxhall (STÄNGT)

Det är värt att notera att ledningen vid några gaybastur i London har varit tvungna att vidta åtgärder för att ta itu med problemet med ett fåtal kunder som försöker smuggla in droger, särskilt på helgerna efter att "efter öppettider"-klubbar har stängt. Att ta vilken typ av drog som helst i en bastu är otroligt farligt, men GHB är förmodligen en av de farligaste. Denna klara vätska kan döljas i vattenflaskor. GHB kan verkligen slå ut dig, orsaka medvetslöshet, koma och död. Dess anknöt till sexuella övergrepp, var någon har deras drink spiked. Vi föreslår inte på något sätt att du skulle vara inblandad i sådan aktivitet, utan lyfter fram anledningarna till sökningen och vägran att tillåta dig att ta in vatten etc.
t
tim

25 Nov 2015

snälla berätta om dina öppettider för jul / nyår

Hyfsad personal, bra öppettider på helgen, massor av bra talanger på lördag kväll/sön morgon. Personligen tycker jag att denna besatthet av renlighet är en riktig passionsdödare och skulle vilja veta de medicinska bevisen för det.
J
Jeff

13-Oct-2015

Inte värt pengarna

Brukade vara ett roligt ställe att träffa lokalbefolkningen och ha hett kul. Jag gick på söndag eftermiddag. Efter en invasiv sökning vid dörren slog jag till omklädningsrummet som var detsamma som jag minns. Anläggningen var smutsig och luktade illa. Det var inte trångt vilket förvånade mig eftersom söndagseftermiddagen alltid har varit hektisk. Mestadels män från Brasilien och andra länder. Få lokalbefolkningen. Snarare en besvikelse.
S
Sam

22-maj-2015

Tom och dyr

Det är väldigt dyrt och det är tomt. Det är också ohygienisk plats. Jag gillade det inte och jag rekommenderar inte killar.
S
Sam

22-maj-2015

Hemsk plats

Jag fick kliande hud efter att ha åkt dit, ohygieniska stugor och oförskämd personal. Det är väldigt dyrt också, det är 19 pund för inträde, du kan spendera de pengarna på bättre saker i London, som att gå på gaypubar i Soho! Om du respekterar dig själv, gå inte dit!
T
Troy

29-jan-2015

Bäst som det var tidigare

Den här platsen har förbättrats mycket sedan jag någonsin kom de senaste 5 åren. Spapersonalen har strängt gett ett lyft. Platsen är mycket renare än tidigare. Anläggningarna fungerar som de var för 5 år sedan. Killarna som besökte var alla snygga. Vad mer kan jag säga då jag var glad och njöt av mitt besök.
M
Marc

19-april-2014

Efter timmar

Definitivt bäst som afterhours bastu för de som går och klubbar på lördagskvällen. Riktigt lätt att ta sig till från Barcode, Fire Beyond etc. Inte billigt, men massor av snygga killar men många är helt bortkastade från klubbandet. Plockade upp ett par gånger, men det tog nästan 20 minuter att hitta ett ledigt rum.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell