Gay Malta · Rundturer och tjänster

Gay Malta · Rundturer och tjänster

Vår sammanfattning av gayägda företag, tjänsteleverantörer och HBT-turnéorganisationer på ön Malta.

Gay Malta · Rundturer och tjänster

Q Travel Malta
Platsikon

Mattew Pulis Str, 13/3, Tas-Sliema, Malta, Malta

4.7
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Ägare Beskrivning: Q Travel Malta är ett främsta gayägt och driven reseföretag som erbjuder en resa som förkroppsligar Pride året runt, inte bara under Pride-månaden. Vårt fokus är att skapa intima små grupp- och privata turer exklusivt skräddarsydda för det pulserande HGBTIQ+-samhället.

Spara upp till 25 % med våra handplockade och lokalt utvalda Europride Tour & Party-paket.

Gör er beredda på en historisk berg-och-dalbana på Valletta Queer History Walking Tour, och sprid hemligheterna bakom Vallettas pulserande HBTQ+-kulturarv, från stadens centrum till red-light district och vidare i denna ocensurerade version av det förflutna som du inte hittar på din standardresa.

Du kan också njuta av lokala delikatesser på en HBT+ historisk mattur eller ta del av en specialiserad kvinnohistorisk rundtur i Valletta, där du möter banbrytande affärskvinnor som har satt spår i stadens historia. Det finns också Mdina-turnén, som utforskar Game of Thrones inspelningsplats och queer-arv, tillsammans med en boutique-vinprovningsupplevelse.

Oavsett vilket äventyr du väljer kommer Q Travel Malta garanterat att ha dig täckt. Hör av dig direkt för att boka och besök deras hemsida för mer information.

Senast uppdaterad den: 18-februari-2024

Grande Horizontale Cruising Charters
Platsikon

Pontoon C, Grand Harbour Marina, Birgu (Vittoriosa), Malta , Malta

Visa på kartan

Gayägd och driven/heterovänlig privat charteryacht, kryssar i Maltas sund.

Grande Horizontale är ett litet privat yachtföretag som vänder sig till individer snarare än folkmassor, så njut av den tysta lyxen av en yacht där du kan vara dig själv med vem du vill, utan oro för generade eller obekväma blickar från besättningen.

Lämna den fantastiska historiska sätet för riddarflottan i Maltas Grand Harbour, utforska de vackraste vikar på Malta eller anlända med yacht till avlägsna HBTQ+-hotspots.

De ser fram emot att ha dig ombord! För bokningar och ytterligare information besök grandehorizontalecruising.com

 

Funktioner:
gay ägd
heterovänlig
privat yachtcharter

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Gay Guide Malta
Platsikon

Malta

4.7
Publikens betyg

Baserat på 6 avgivna

Gay Guide Malta syftar till att tillhandahålla den mest uppdaterade informationen om HBT-gemenskapen på Malta för såväl lokalbefolkningen som utlänningar.

Senast uppdaterad den: 22 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.