Malta Gay Massage

Malta Gay Massage

En sammanfattning av leverantörer av homosexuella massagetjänster på Malta.

Malta Gay Massage

Men Massage and Spa Malta
Platsikon

75 Farsons Hamrun, Malta

Visa på kartan
4.1
Publikens betyg

Baserat på 9 avgivna

Ägarens beskrivning: Tantra Erotic Luxury Indian Massage är en mycket professionell 14 års erfarenhet helkropp mot kropp naken på en dubbelsäng, det är en lätt avslappnande helkroppsmassage med aromaterapi rena eteriska oljor, i massagen kommer det att användas en bra mängd afrodisiakumoljor blandningar, 1 timme är för €50 kontant, revolut, eller med visa-kort accepteras.

Du kan också uppleva en tantrabadmassage med massören, i ett dubbelbadrum med doftvatten fullt av aromaterapi eteriska oljor och hemgjorda aromatiska badsalter med avkopplande musik och ljus. Helkroppsmassage i vattnet vilket är en unik upplevelse, 1 timme kostar 50 euro. Du kan välja mellan badkar eller jacuzzi med strålar under din massage.

Om du tar de två paketen erbjuds 10 € rabatt på ovanstående för ett multiköp. Gratis vin, örtte, kaffe och vatten kommer att serveras under behandlingarna

Tid bokas bäst genom att ringa eller Whatsapp meddelande.

Funktioner:
massage

Senast uppdaterad den: 27-jan-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.