Brighton · Gaygästhus och B&B

Brighton · Gaygästhus och B&B

Här är vårt urval av de bästa gayägda eller gaystyrda Bed and Breakfasts, pensionat och boutiquevärdshus Brighton har att erbjuda.

Brighton · Gaygästhus och B&B

Westbeach Properties
Platsikon

1 Victoria Terrass, Brighton, Storbritannien

Visa på kartan
Westbeach-fastigheter, belägna i Storbritanniens gayhub i Brighton and Hove, erbjuder gayvänliga kort- och långtidssemesteruthyrning. Från boutiqueradhus i den livliga stadskärnan till lugna strandstugor, Kim White och hennes team kommer att se till att du har den perfekta fastigheten.

Kontakta oss via e-mail eller ring för förfrågningar, eller hoppa ner till kontoret i Hove.

 
Funktioner:
centrala
Semesterförsäljning och uthyrning
koppla
havsutsikt

Vardag: 09: 00-17: 30

Helg: 09: 00-16: 00

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Hotel Pelirocco
Platsikon

Brighton, Storbritannien

Visa på kartan
Det ursprungliga rock n roll boutiquehotellet, med 19 rum med individuellt teman. Allt från spegeltak, plyschinteriörer, bubbelbadkar och till och med en jukebox, på Hotel Pelirocco hittar du säkert rummet för dig.

Perfekt beläget en kort promenad från den berömda Brighton Pier och de populära gaybarerna och klubbarna i Kemp Town, kommer detta vänliga och avslappnade hotell att se till att ditt besök i Brighton blir minnesvärd.

Kontakta hotellet om du vill ordna en massage på rummet eller till och med en Koibito-kärlekshem, vilket hjälper till att skapa den perfekta vilda natten i ditt hotellrum. Du kan också ordna en Boudoir-fotografering i ditt rum. Vilket bättre sätt att komma ihåg ditt besök!
Funktioner:
bar
boudoir fotografering
massage i huset
sen utcheckning
Levande musik
Musik
Restaurang

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.