Brighton

Brighton Gay Beach

Brightons strand har förvandlats under det senaste decenniet och är nu en av de coolaste delarna av staden.

De viktorianska strandbågarna, som en gång var övergivna tomma utrymmen, har blivit trendiga barer, kaféer, restauranger och klubbar. Beläggning och ny belysning har gjort stranden mer attraktiv och säkrare både dag och natt.

Havets skulpturer har installerats från lokala konstnärer med titlar som Flytande (även känd av lokalt som den "gröna munken"), Passacaglia (en gigantisk järnvåg som reser sig från stranden) och Kiss Wall på balen.

Många av de mindre valven är nu konstnärsateljéer, och i Fiskekvarteret, med det kostnadsfria Fiskemuseet, säljer fiskarna sin nyfångade fisk. Ellipsen är en naturlig arena och ett fokus för utomhusevenemang inklusive sambatävlingar, gatuteater och musikuppvisningar.

Stranden i sig är mestadels singel med en platt sandstrand bara synlig vid lågvatten. Någon form av strandmatta och strandskor rekommenderas. Havsvattnet är rent och har tilldelats en europeisk blå flagga för kvalitet. 


Med en så stor homosexuell befolkning kommer du att hitta homosexuella solbadare längs stranden, men den officiella nudistavdelningen är generellt sett den mest populära.

Brighton Gay Beach

Official Nudist Beach
Platsikon

nära Brighton Marina, Brighton, Storbritannien

Visa på kartan
3.1
Publikens betyg

Baserat på 67 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

Ja. Brighton har en officiell nudiststrand. Faktum är att det är en av de mest lättillgängliga och populära nudiststränderna i Storbritannien - särskilt bland gaycommunityt.

Var medveten om att stranden är av singel och småsten, så ta flipflops att bära till vattenbrynet.

Under sommarmånaderna är det möjligt att ta Volks Electric Railway från Brighton Pier till Black Rock station, från vilken det är bara 5 minuters promenad (tillbaka mot Brighton) till nudiststranden.
Funktioner:
Beach

Senast uppdaterad den: 1-februari-2024

  Dukes Mound
  Platsikon

  Brighton, Storbritannien

  Visa på kartan
  3.6
  Publikens betyg

  Baserat på 8 avgivna

  Precis bakom nudiststranden hittar du Brightons premiärkryssningsplats. Detta är inte en strand - lol. Dukes Mound är bekvämt dold av 15/20 fot höga buskar. Det har länge varit accepterat som ett kryssningsområde. Det är också ett av de mest trafikerade kryssningsområdena i Storbritannien både natt och dag.

  Det är ganska mörkt där inne - av uppenbara skäl - så håll koll på dig. Gå nerför esplanaden och se vad du hittar. Det finns ett tempelområde som också kan bli ganska upptaget.
  Funktioner:
  Kryssning

  Senast uppdaterad den: 9-Oct-2023

  Har vi fått något fel?

  Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.